Písařík z Počátků bude tátou, ale miminko si moc neužije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Písařík z Počátků bude tátou, ale miminko si moc neužije!

Martin Písařík se těší na novou životní roli. Bude ji však stíhat kvůli té seriálové?
Martin Písařík se těší na novou životní roli. Bude ji však stíhat kvůli té seriálové? (Foto pro Aha! – Lenka Hatašová, Michal Pražák, archiv Jitky Zelenkové, ara)

Na tatínkovskou roli se připravuje Martin Písařík (34) ze seriálu Doktoři z Počátků. S manželkou Míšou, kterou ještě na veřejnosti neukázal, očekávají narození prvního potomka. A to už za necelý měsíc! Zrovna v době, kdy se po pauze rozběhne natáčení podzimních dílů oblíbeného seriálu, který kvůli narození miminka už bude na druhé koleji.

„Moc děkuji za gratulace,“ září štěstím. V životě Písaříka alias obecního blázna Jarouška se teď všechno točí kolem chystaného příchodu potomka na svět. „Martin se už nemůže dočkat, teď řeší, aby po porodu trávil co nejvíce času se ženou a malým,“ prozradil deníku Aha! člověk z jeho okolí.


Produkce Doktoři z Počátků si tak bude muset lámat hlavu, jak uspořádat natáčecí plány pro budoucího tatínka. V červenci totiž naplno vypukne natáčení nových dílů.



Přečtěte si
fizi
22. 6. 2014 • 17:59

Martine držím pěsti ,ať je miminko zdravé a moc děkuji za "Jarouška",to je superrole,moc mě baví,i když seriál tedy nic moc-divné rádobypohádkové nesmysly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.