Rychtář tahá všechny za nos? Místo závěti ukázal úplně jiná lejstra! A s Macurou to seklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rychtář tahá všechny za nos? Místo závěti ukázal úplně jiná lejstra! A s Macurou to seklo!

Josef Rychtář měl ukázat závěť, neukázal ale vlastně nic.
Josef Rychtář měl ukázat závěť, neukázal ale vlastně nic. (Foto Aha! – Roman Souček)

Fraška okolo závětí Ivety Bartošové (†48) nabírá na obrátkách. Už nikdo asi ani netuší, kdo všechno má poslední vůli Ivety a kolik dokumentu vlastně notáři schraňují. Poté, co se s první závětí vytasil Domenico Martucci, přišel s novější závětí Josef Rychtář, který měl slíbit, že ji dnes odpoledne ukáže.

To, že chtěl Rychtář zveřejnit poslední vůli zesnulé manželky Ivety Bartošové, asi nikoho nepřekvapí. Vdovec z Uhříněvsi totiž rád zveřejní cokoliv, pieta nepieta. Aby trumfnul Itala Martucciho, slíbil webu extra.cz, že mu ukáže tu svou lepší a platnější závěť. Jenže ouha! Nějaké dokumenty sice ukázal, ale závěť to nebyla. Pochlubil se totiž naprosto standardní předmanželskou smlouvou, která kromě bezpočtu úředních frází neříká nic převratného. Jde o standardní smlouvu upravující zejména rozdělení majetku v případě rozvodu. Josef tedy znovu blafoval!

Za pozornost tedy stojí snad jen to, že Rychtář opravdu začal zveřejňovat ryze soukromé dokumenty, což není zrovna standardní chování zkroušeného manžela. Co to bude příště? Ivetiny lékařské zprávy? Výpisy z jejích účtů? Nahrávky toho, jak byla opilá? Videa z jejich milování? Koneckonců, zveřejnění SOUKROMÉHO telefonátu Ivety s maminkou je důkazem, že se Rychtář jen tak před něčím nezastaví!

Anketa

Kdo podle vás po smrti Ivety předvádí největší divadlo?
Celkem 1692 hlasujících

Macura kolabuje

Zdeněk Macura řeší docela jiné problémy. Protože nemá žádnou Ivetinu závěť, nemůže se tak do trumfování Rychtáře a Martucciho zapojit. Zato prý stále více truchlí po Ivetě. A to dokonce tak, že k němu musela vyjíždět záchranka! „Z její smrti byl tak rozhozený, že jsem mu musela zavolat i záchranku. Bylo mu špatně, měl silné bušení srdce a bolesti na prsou. Lékaři řekli, že hrozí, že při podobných pokračujících stavech by mohl dostat infarkt,“ řekla webu super.cz Macurova nová přítelkyně Vlaďka.



Přečtěte si
ferdinand6
4. 6. 2014 • 23:47

Ale to drámo, než něco vyžblebtne! Asi to tomu pořadu má dodat grády. Kameraman musí být od toho fifly úplně poprskaný.

fizi
4. 6. 2014 • 12:26

Rozkročením a pohupem spouští zapařené gonády,ruce v tříslech a ten škleb-no hrůza

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.