Rychtář má utrum: Do hrobu k předkům exmanželky Ivetu dát nesmí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychtář má utrum: Do hrobu k předkům exmanželky Ivetu dát nesmí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Klasický postup šíření dezinformací u Josefa Rychtáře (56) snad nikoho nepřekvapí. Stále jen mluví a jedná za druhé, i když o jeho služby nikdo nestojí. Když se objevila šokující informace, že Rychtář uvažuje o uložení těla tragicky zesnulé manželky Ivety Bartošové (†48) do hrobu rodiny své exmanželky Dariny Nové (56), zůstal nad zrůdným plánem rozum stát i těm otrlejším.

Co ještě Rychtářův mozek vyplodí?

I když se zdá uložení urny s popelem do říčanského hrobu předků bývalé manželky šílené, podle úsudku Rychtáře to může mít svou zvrácenou logiku. Do rodinného hrobu Rychtářových pohřbít Ivetu Bartošovou nesmí, tak by alespoň odpočívala v nedalekém hrobě bývalého příbuzenstva. "Josef uvažuje, že by tam Ivetinu urnu uložil," sdělil Blesku podrobnosti neuvěřitelného plánu zdroj z Rychtářova okolí.


Darina Nová žije ve strachu

Takové prohlášení pochopitelně nenechalo klidnou Darinu Novou, která s bývalým manželem nechce mít nic společného. Jakoby nestačilo, že se jí hodlá podle svých slibů nakvartýrovat zpět do domu, kde jí tolikrát ublížil.  Exmanželka se ze strachu z Rychtáře, který by jí mohl znovu "domlouvat", až by skončila v nemocnici, vyhýbá médiím a jakýmkoliv vyjádřením k sebevraždě Ivety Bartošové. Nakonec se však podařilo získat jasnější stanovisko z okolí Dariny.
Rychtář má smůlu

Rodinní přátelé překvapivě promluvili o Rychtářových záměrech na webu Super.cz: "Takové řeči vedl, že Ivetu dá do toho hrobu a že se nikoho ptát nebude. Ale to se přepočítal. Na hřbitovní správě se okamžitě ověřilo, že žádné hrobové místo Josefovi nepatří, jen Darině, a tu ubezpečili, že bez jejího souhlasu se s hrobem nic dít nebude," prozradil zdroj. Nebylo by nakonec nejrozumnější, kdyby Rychtář přestal čeřit vodu a odevzdal urnu s ostatky Ivety její rodině do Frenštátu?

Přečtěte si
hejhej
14. 5. 2014 • 13:59

pllina: Její rodina se nechovala jako Rychtář, s každým prdem do medii. Jednali bez medii, ale Iveta dokonce ani matku nepustila do domu, i když byla doma a to jela za ní přes 300 km.

hejhej
14. 5. 2014 • 13:56

ollina: U každého článku kritizuješ Ivetinou rodinu, kterou neznáš. Iveta se se svou rodinou moc nestýkala, oni nebyli pro ni dost nóbl a navíc chtěli, aby se léčila se závislosti a takoví u ní vždy upadli v nemilost. Nejvíce se zhoršila za dobu, co o ní "pečoval" hulvát a násilník Rychtář, taky za tu dobu měla nejvíc modřin.

hejhej
14. 5. 2014 • 13:53

andorea: Rychtář neuvažuje, nemá čím. Je to násilník , ketrý chce získat vše rozkazem nebo násilím. Už to předvedl několikrát. Blbeček se cpe, kde o něho nikdo nestojí

anna1234
14. 5. 2014 • 12:18

..pro Rychtáře i lhát? Nerozumím..copak mu straním? Naopak se mi nelíbí, že někdo může psát o rodině, tedy konkrétně o matce, že jí nepomáhala, když do situace nikdo neviděl...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.