Iva Janžurová v Počátkách: Podrazila kolegy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iva Janžurová v Počátkách: Podrazila kolegy!

Iva Janžurová byly narčena z hvězdných manýrů...
Iva Janžurová byly narčena z hvězdných manýrů... (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Řadu hereckých hvězd v seriálu Doktoři z Počátků měla obohatit slavná Iva Janžurová (72) s Josefem Dvořákem (71), jenže kvůli závazkům herečky se neustále posouvalo natáčení. Přestože smlouva už je dávno podepsaná, Janžurová se do práce v seriálu příliš nehrnula.

Tím vznikaly při natáčení komplikace, které stojí nemalé peníze. V podstatě třicet dní se produkce snažila s Ivou najít společný termín! A nervózní začali být i herečtí kolegové Janžurové. Někteří prý dokonce hovořili o podrazu a hvězdných manýrech. „S paní Janžurovou jsme podepsali smlouvu před měsícem,“ potvrdil zdroj z TV Nova s tím, že herečka hrála mrtvého brouka a produkci se neozývala.

„My jsme s tím tak nějak počítali, že její nástup nebude hned. Když už mohla, tak zas nemohl pan Dvořák, je to s těmi hvězdami složité,“ tvrdil člověk ze štábu seriálu. Získat tuto hereckou dvojici byl prý navíc nadlidský výkon. Oba se totiž seriálovým rolím v poslední době vyhýbají jak čert kříži.

Nicméně všichni »bouchli« šampaňské, když se včera paní Janžurová uvolnila a začala točit! „Spadl nám kámen ze srdce,“ oslavovali tvůrci seriálu, který vysílá TV Nova každou neděli.



Přečtěte si
klaraabara
4. 3. 2014 • 01:15

Protože i Ivuska nechala Ústí novy ksicht vnáší plastické které děla reklamu musela čekat až ji to sprosté stejně ji to nepomohlo.

xviktorie
3. 3. 2014 • 15:17

Takže bulvární titulek jako hrom a článek o ničem. Mimochodem, kdo by se do takové pitominy hrnul... Holt kdo nemá do čeho píchnout, tak se na seriály třepe, kdo má dost jiné práce v divadle a u filmu - hledá čas hůře - to stačilo zhodnotit jednou větou.

fizi
3. 3. 2014 • 14:36

Ba ne,tentokrát je to (kupodivu)správně.

6010
3. 3. 2014 • 13:54

Tak proč jim to neřekla rovnou, že nechce hrát v seriálu, proč tam vůbec lezla?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.