Iva Janžurová si nemůže pomoc: Musí to vidět všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iva Janžurová si nemůže pomoc: Musí to vidět všechno!

Iva Janžurová nakoukala přes 50 hodin Počátků a Růžovky!
Iva Janžurová nakoukala přes 50 hodin Počátků a Růžovky! (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Profesionálka každým coulem! Tou je bezpochyby Iva Janžurová (72). Přestože má hereckých zkušeností na rozdávání, nenechává nic náhodě a každou novou roli studuje do úmoru!

Když přijala nabídku hrát po boku Josefa Dvořáka (71) v seriálu Doktoři z Počátků, nemohla kvůli pracovním závazkům hned nastoupit. Deník Aha! ale zjistil, že i když jí chvilku trvalo, než konečně začala točit, roli bláznivé tetky Emílie studovala i po nocích, aby při prvním natáčení byla dokonale připravena a v obraze.

„V zákulisí se šušká, že se prý paní Janžurová připravovala jako na maturitu. Dokonce nastudovávala Ordinaci v růžové zahradě 2 a viděla snad všechny díly Počátků. Tím porovnávala formáty seriálů,“ prozradil zdroj z TV Nova s tím, že se dokonce scházela s ostatními herci a diskutovala s nimi. Deník Aha! spočítal, že herečka strávila sledováním starých dílů »Růžovky« od nového roku a všech dílů Počátků 51 hodin! Plus hovory s herci a samotné studování textu, které je u každého herce individuální... Jasným mottem pro Janžurovou je tedy »vždy připraven«.

Doktory z Počátků vysílá TV Nova každou neděli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.