Petr Novotný se lepší: Návštěva malé vnučky mu udělala radost!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Novotný se lepší: Návštěva malé vnučky mu udělala radost!!

Petr Novotný se poprvé po mrtvici vyfotil s vnučkou Johankou.
Petr Novotný se poprvé po mrtvici vyfotil s vnučkou Johankou. (Foto: Facebook.com)

Náročné dny prožívá bavič a moderátor Petr Novotný (66) po náročných operacích, které následovaly jeho mozkovou příhodu. Nicméně dobrá zpráva je, že se jeho stav uspokojivě zlepšuje. Jeho první fotky od nepříjemné zdravotní komplikace zveřejnila jeho dcera Lenka na sociální síti.

Návštěva dcery s vnučkou potěšila

Petr Novotný už může přijímat návštěvy, a proto se na něj přišla Lenka podívat i s malou dcerkou Johankou (1,5). Dědeček neváhal a hned s malou holčičkou zapózoval před objektivem fotoaparátu. A moc jim to spolu sluší. A z výrazu oblíbeného baviče je patrné, že se jeho stav skutečně lepší.


Už by zas šel pracovat

Nemalou zásluhu na pozitivním vývoji zdravotního stavu má určitě  nejbližší rodina, která se o nemocného příkladně stará. A to je přesně to, co potřebuje. Nicméně důvod k nespokojenosti činorodého podnikatele tu jen přeci je. "Otec by už šel do práce a nechce moc o rehabilitaci, která ho čeká, slyšet," prozradil Blesku syn Pavel.

Petr Novotný se poprvé po mrtvici vyfotil s vnučkou Johankou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.