Mrtvice Petra Novotného: Vyhodili ho z letadla pro "opilost". To mu zachránilo život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mrtvice Petra Novotného: Vyhodili ho z letadla pro "opilost". To mu zachránilo život!

Petr Novotný měl obrovské štěstí.
Petr Novotný měl obrovské štěstí. (Hana Kalvachová / Aha)

Štěstí v neštěstí. Tak se dá popsat pondělní ráno Petra Novotného (66). Když ho jeho mladší syn Lukáš vezl na letiště ani jednoho nenapadlo, že zanedlouho bude populární bavič bojovat o život!

„Brácha říkal, že byl v pohodě, akorát chvílemi byl malátný, ale to přisuzoval tomu, že je brzy ráno,“ řekl deníku Aha! bavičův starší syn Pavel Novotný (32).

Krátce před nástupem do letadla se moderátorovi viditelně přitížilo. „Palubnímu personálu se zdál opilý, jevil známky malátnosti, blábolil, a tak ho vyloučili z přepravy. A tím mu vlastně zachránili život. Protože kdyby nastoupil a vzlétlo to, nebylo by mu pomoci,“ tvrdí syn Pavel.

Krátce nato Petr na letišti zkolaboval. Jak se později zjistilo, praskla mu žilka v mozku! Kamarádi okamžitě zavolali letištního lékaře a následně záchranku, která ho převezla do střešovické nemocnice. Jelikož je Novotný těžký diabetik a má srdeční arytmii, lékaři s operací váhali. Avšak když začal ztrácet vědomí, okamžitě ho převezli na operační sál.

Operace dopadla dobře, ale bavič je stále ve velmi vážném stavu na jednotce intenzivní péče. Podle informací deníku Aha! má ochrnutou tvář a ruku. „Pro všechny je podstatné, že otec žije. Je to velký bojovník, který se jen tak nevzdá,“ míní Pavel.



Přečtěte si
prroud
31. 10. 2013 • 22:03

Pridavam se .At se uzdravi.........jeho synek me jaksi nezajima,treba jednou dostane rozum a oddychne si.

majojo
31. 10. 2013 • 09:12

Ať si hlavně synek uvědomí, že ty nenávistné výevy, které teď čte, nejsou určeny jeho tátovi, ale především jeho, protože svým chováním a jednáním překračuje všechny meze slušnosti. A jestli je tam nějaká výtka tátovi, tak především to, že ho rozmazlil a příšerně blbě vychoval.

tarka
30. 10. 2013 • 20:28

boží mlýny... protekční spratek, Pavel Novotný, synáček Petra Novotného teď na všechny strany prosí média o ohledy...teď si na vlastní kůži vyzkouší, jaké to je, když se nedávno chvástal:" Na Bartošové budeme parazitovat, až ji zabijeme, řekl Novotný 22. července 2013 15:44 , Pavel Novotný, kterému přezdívají protekční spratek, se rozpovídal o praktikách v bulváru. Šéfredaktor bulvárního webu přiznal, že některé z nich jsou už za hranicí etiky. "V bulváru je hodně povolaných, ale málo vyvolených. A já jsem v tom, co dělám, dobrý. Věděl jsem, že pokud rezignuji na morální otázky, které jsou s touto prací spojené, mohu se takto dlouhodobě a dobře živit," řekl Novotný pro slovenský server SME.sk. Syn herce Petra Novotného přiznal, že bulvární novináři se často brání tím, že lidem nabízejí jen to, co sami chtějí. Spíše než o žurnalistiku jde o uspokojování masy. Přestože už svými články zlikvidoval spoustu manželství a vztahů, výčitky svědomí nemá. " Zdroj: http://revue.idnes.cz/pavel-novotny-bartosova-bila-a-bulvar-d8s-/lidicky.aspx?c=A130722_151128_lidic ky_zar

ivoadler
30. 10. 2013 • 16:33

Jako bavič mně Novotný s tím jeho umaštěným humorem chybět nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.