Hrob Moniky (†36) a Klárky (†8) otrávených v Egyptě: Petr K. na hřbitov nespěchal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrob Moniky (†36) a Klárky (†8) otrávených v Egyptě: Petr K. na hřbitov nespěchal!

Petr K. na hrob své manželky a dcery nespěchal.
Petr K. na hrob své manželky a dcery nespěchal. (Aha! - Ladislav Křivan, Ivana Žáková, koláž Ahaonline.cz)

Příbuzní, přátelé, kamarádi i sousedé, ti všichni na Dušičky zapálili svíčku na hrobě Klárky (†8) a její maminky Moniky (†36), které byly otráveny na dovolené v Egyptě. Otec rodiny Petr K. (35), který se ve čtvrtek vrátil po třech měsících egyptského »vězení« domů, na hřbitov nespěchal.

Hrob, v němž v bílých rakvích odpočívají Monika s Klárkou, byl obložen čerstvými květinami, svíčkami, srdíčky i plyšáky. Přinesli je nejen příbuzní, ale také přátelé rodiny a kamarádi blonďaté Klárky. „Monika byla strašně fajn ženská, srdečná a kamarádská. Chtěla, aby se ostatní bavili a byli šťastní,“ řekla Aha! nad jejich hrobem Moničina kamarádka Hanka (28).


U hrobu se zastavovali i lidé, kteří Moniku s Klárku neznali. Buď ze zvědavosti, anebo proto, že je jejich krutý osud nenechává v klidu spát. „Rodinu neznám, ale pořád na ty chuděrky musím myslet. Obávám se, že jejich vrah nebude nikdy vypátrán a pokud je pan Petr opravdu nevinen, podezření se nikdy nezbaví,“ řekla Aha! Dana Koutecká (46) z Karviné. Nikdo z lidí, kteří se u hrobu zastavili, ale Petra K. neviděl. Podle všeho buď nepřišel vůbec, nebo počkal na chvíli, kdy už byl hřbitov prázdný.



Autor:  rys,et,iža

Přečtěte si
horymarianske
3. 11. 2013 • 10:36

rarasku4503 krásně a výstižně napsáno !!!

rarasek4503
3. 11. 2013 • 09:43

Vážený bulváre, návštěva hrobu, navíc s novináři za zády není a nikdy nebylo měřítko toho jak jsme koho milovali. V tom hrobě je jen ostatek, ale duše je někde jinde. Milované lidi si nesem v srdci a žádný hrob k tomu není potřeba

janapi
3. 11. 2013 • 08:49

Samozřejmě tam nepůjde-když bulvár je stále v patách. Jsou již trapní! Včera v některém takovémto tisku psali-že se ozvala žena-která P.K. u hrobu jeho blízkých již viděla.Takže: Druhé kritizujete za etiku-ale samy se chováte jak hyeny! To,že v Egyptě poskytl rozhovory Kočárkovi-ještě neznamená, že z nich jsou přátelé. Asi později P.K. zjistil-že Kočárek a spol.-jeho slova "překroutili" -v čemž je bulvár jedinečný-bezkonkurenční!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.