Dcera Vašáryové a Lasici: Máme foto z tajné svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Vašáryové a Lasici: Máme foto z tajné svatby!

Svatebčané zářili štěstím.
Svatebčané zářili štěstím. (Foto Aha! -–Karel Kopáč a Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Do poslední chvíle se slavnému páru Magdě Vášáryové (65) a Milanu Lasicovi (73) povedlo utajit svatbu své mladší dcery Žofie. Z přísně střežené veselky v Bratislavě však uniklo několik fotografií, na kterých může každý obdivovat zářící nevěstu i šťastné rodiče.

„Jsme malá rodina, svatba byla proto také malá. Všichni jsme byli šťastní a spokojení,“ prozradila Magda Vášáryová deníku Nový Čas. Podle něj se rodina ze všech sil snažila svatbu přede všemi utajit. Nevěsta si prý nepřála medializaci, dokonce tají i jméno a profesi svého manžela!  


Přestože do Pisztoriho paláce, který patří mezi slovenské národní kulturní památky a ve kterém dříve sídlilo také Leninovo muzeum, nepustili nikoho kromě úzkého okruhu nejbližších, zradily je sociální sítě! Na těch se už včera objevilo hned devět fotografií ze sobotního obřadu. Dojatý otec Lasica podle tradice dovedl dceru k oltáři a obřad si samozřejmě nenechala ujít ani nevěstina starší sestra, spisovatelka Hana (32).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.