U našich východních sousedů se najde málo tak hvězdných párů, jako je dvojice Magda Vášáryová a Milan Lasica (75). Proto po právu vzbudilo pozornost, když se manželé po dlouhé době společně objevili na veřejnosti u příležitosti předávání filmových cen. A nejednomu pánovi při pohledu na stále švarnou důchodkyni lezly oči z důlků.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Souhlasím, ale jak jste si možná všimla, titulek byl opraven. Taky mě to vytočilo! Co si dovolí dnešní bulváři, od tykání slavnějším až po výroky typu seniorské melouny nebo slovo pupek u těhotných, to už je neskutečné!
I to "vyvalila své přednosti" je hrubé a trapné, zvlášť když vystřih paní Vašáryové není nijak velký, dalo by se říct, že je i decentní. Podle těch hloupých redaktorů by měla zřejmě už chodit zahalená jako nějaká muslimka.
Magda Vášáryová byla krásná a něžná herečka. Nyní je to velmi sympatická dáma. A proč by měla být zahalena jako stařenka? Mne se líbí, že je duševně mladá a sebe samu ještě neodstavuje do kouta. Moc ji to sluší!
když jsem viděla poprvé lehce odulý obličej mladé Vašáryové, měla jsem za to ( a to nekecám ) , že je lehce střihlá s downovým syndromem.No down to není, ale nic to na mém názoru že hezká nebyla a není nemění
Kromě toho až tak pronikavě chytrá taky není , jak se někdy ráda sama prezentuje.