Jirásková o vyhazovu Brzobohatého z divadla: To se stává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jirásková o vyhazovu Brzobohatého z divadla: To se stává!

Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková (Aha! – Alexandr Malachovský)

Zklamaná a rozhořčená, právě tak se cítí herečka Hana Gregorová (60) tři týdny po smrti svého manžela Radoslava Brzobohatého (†79). Našla sílu a odhodlání, aby si veřejně ulevila. A její jedovatá slina doplivla až na nemocnou Jiřinu Jiráskovou (81). Ta prý jejímu muži uštědřila ránu, která se až do nečekané smrti nezahojila! Proč osočila tuto stařičkou dámu?

Dává jí za vinu, že jejího manžela v jedné životní etapě zcela zničila.„Nebudu si brát servítky. Nadzvedlo mě, když jsem viděla paní Jiráskovou mluvit o tom, jaký byl Radek úžasný herec. Při vší úctě k jejímu věku, proč to říká právě ona?! Když byla ředitelkou na Vinohradech, tak Radek, tehdy v plné síle, přestal dostávat role. Nehrál nic, byl tam jenom jako rekvizita,“ prohlásila v rozhovoru pro Magazín Dnes Hana Gregorová.


Naráží na deset let panování Jiřiny Jiráskové, kdy na Vinohradech určovala a rozdávala hlavní role. „Paní Jirásková ho tam prostě nechtěla, řekla mu, že pro něj nejsou role v české ani světové dramatice. Takže jestli tahle paní vykládá do televize, jaký byl úžasný herec, tak já jen dodám, že stejnému herci způsobila ránu, která se do smrti nezahojil,“ řekla Gregorová.

A co na to Jirásková? „Já jsem Radka nikdy nevyhodila. Nepamatuju, že bych s ním bývala měla špatné vztahy,“prohlásila. Když však dojde na tvrzení, že se mohl zesnulý herec cítit jako nepotřebná rekvizita, vyhrkne: „Ale prosím vás, to se občas stává. To je u divadla zcela normální,“ obhajovala svá dřívější rozhodnutí Jirásková. Snažila se mluvit smířlivě. Nakonec se ale do Hany Gregorové pořádně obula.

Co o ní Jiřina Jirásková řekla a co jí vzkazuje? Více čtěte v zítřejším Aha!.



Přečtěte si
mathewik
16. 10. 2012 • 14:02

a Vy si myslite ze to Jiraskova nedelala?Odkroutila si to ze nesmela hrat a pak? hahaha pak ji obsazovali vsude. TOmu se rika charakter.

mathewik
16. 10. 2012 • 13:58

Co to melete ze Gregorova byla neupravena?Tuto pani znam od videni a byla a je porad krasna zena, vzdy elegantne upravena a nikdy nebyla zmalovana jak baba Jiraskova.

mathewik
16. 10. 2012 • 13:53

Ze Gregorova urazila damu? Jakou?to je mysleno Jiraskovou? No v tom pripade je dama kazda. Je to zapskla pani a hraje si na neco co neni a nebyla. Potopila radu hercu, kamaradek, kolegu.O co je lepsi nez Svorcova? Rada lidi nemela Svorcovou rada, ale verte nebo ne, Jiraskova je a byla daleko horsi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.