Eliáš a rosnička Voláková: Drsná předmanželská smlouva! Může přijít o všechno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eliáš a rosnička Voláková: Drsná předmanželská smlouva! Může přijít o všechno...

Petře už během svatby kalila radost předmanželská smlouva.
Petře už během svatby kalila radost předmanželská smlouva. (Aha! – Mária Rušinová, archiv Petry Voláková, David Kundrát, ara)

Bývalá televizní rosnička Petra Eliáš Voláková (34) má pohádkový život s hokejistou NHL Patrikem Eliášem (36) hodně tvrdě vykoupený. Kdyby došlo k rozvodu, skončí kráska jako chudá příbuzná s holým zadkem! Předmanželská smlouva hovoří jasně – Petra by odešla s tím, s čím přišla. Jediné peníze by dostala jejich dcera Sophie-Gabriela (1,5) v podobě vysokých alimentů.

„Petra se mi svěřila, že se bojí chvíle, kdyby se na ni Patrik vykašlal. Ona je křehoučká, uzlíček nervů. Miluje svého muže, ale je si vědoma i toho, že život se sportovci není jednoduchý a motají se kolem nich stovky žen. Patrik sice není nevěrník, ale jistou krizi mají za sebou,“ prozradil kamarád slavného páru.

Aby si Petra vztah s obletovaným hokejistou pojistila, porodila mu dceru, i když byla ve stresu z toho, co její milý dělá v Americe, když ona musela pracovat v Čechách. „Bála se, že ji nechá,“ vyprávěl zdroj dál. „On je poměrně hodně spořivý a vždycky to bylo tak, že každý měl svoje peníze. Je sice grand, vezme je na dovolenou, koupí malé cokoliv na světě, ale že by měli společnou kasu, to ne. On si své peníze dost střeží,“ říká kamarád Eliáše i jeho ženy.

Petra do manželství vstoupila pouze s malým bytečkem na Praze 9. Patrik, který vydělává 80 – 90 milionů korun ročně, pořídil rodince luxusní byt za 40 milionů korun v Praze v Břevnově, který se teď snaží prodat. Za zhruba stejnou částku si ve Střešovicích koupili prvorepublikovou vilku, kterou rodina obývá, když jsou v Čechách. Vše je ovšem napsané výhradně na hokejistu!

„Petra se snaží působit sebevědomě a spokojeně, ale neustále ji trápí obavy, aby si Patrik nenašel jinou. Řeší to pořád,“ prozradil rodinný známý.

Přečtěte si
xell
25. 7. 2012 • 10:15

..by škrabalové jenom potřebovali, aby se opravdu rozvedli, co? Zase by bylo o čem škrábat

hillaarkaa
25. 7. 2012 • 07:43

Sami se na to dali a pod dekou to jistě vždycky nějak..."doladí"

illis
24. 7. 2012 • 23:02

v manželství mají stejná práva a po rozvodu má žena s dítětem právo na stejnou životní úroveň jakou měla v době trvání manželství. Vždy jsem měla Eliáše za velkého sympaťáka, ale pokud je ta smlouva skutečně tak nesmyslně postavená, tak se dost divím, kam až je ochoten zajít. Tolik milionů sportem vydělá a ženu by nechal bez peněz. Nechápu hlášku typu, že mu porodila dceru. Snad se jim oběma narodila dcera a ne, že mu porodila dceru. Mimochodem ten luxusní byt v Břevnově je nádherný, prvorepubliková vila ve Střešovicích se mi až tolik nelíbí.

alexa-lexa
24. 7. 2012 • 16:39

To je teda zase článek!!!! Já být Eliášovými,tak vás škrabálci z AHA! zažaluju!! No a k té smlouvě,pokud nějaká existuje,tak ta se podepisuje před uzavřením manželství,takže pokud ji tahle "kráska" podepsala,tak je to jen její blbost,že s tím souhlasila.

ivoadler
24. 7. 2012 • 14:25

je u takovýhle manželství dobrá věc, ale Petra je krááva. Ze zákona má právo na stejnou životní úroveň jako její muž. Když se nechala vmanévrovat do situace, že její muž bude mít své peníze a ona bude závislá na tom, co jí dá, tak je vidět, že to není OK.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.