Další zdravotní kolaps v Hlasu! Vypadne kvůli tomu Šuláková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další zdravotní kolaps v Hlasu! Vypadne kvůli tomu Šuláková?

Dominika Šuľáková
Dominika Šuľáková (TV Nova)

Počet soutěžících se v Hlasu Česko Slovenska neustále tenčí a nervozita narůstá. Soutěžící si tak můžou snahou strhnout hlasivky, a to doslova. Zdravotní komplikace už stály místo v soutěži Kristínu Zakuciovou. Čeká tenhle osud i Dominiku Šuľákovou?

Dominika to měla v soutěži už jednou nahnuté a z rozstřelu postoupila jen tak tak. Na svém zpěvu kvůli strachu z vyřazování pracuje, jak jen může, a to ji přivodilo nepříjemný zánět hlasivek. Musela proto okamžitě k lékaři, který ji nasadil antibiotika a spoustu dalších medikamentů, jak prozradil zdroj ze zákulisí Hlasu. Množství prášků jí však dráždí žaludek, a tak bojuje ještě ke všemu s nevolností.

Mladá zpěvačka se obává, aby se pro ni nestala tahle zdravotní komplikace osudnou, kvůli podobnému onemocnění totiž skončila před týdnem její kolegyně Kristína Daňhelová z týmu Pepy Vojtka. „V žádném případě tě touhle soutěží nemůžu zdravotně zničit,“ byl právě jeden z Vojtkových argumentů, když ji z rozstřelu vyhazoval. Uslyší tohle v pondělí s úst koučky Rolins i Šuľáková?

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.