Do Peru vyrazí Holubová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Do Peru vyrazí Holubová

Nadšení z práce pro charitu předvedla Chantal Poullain (zleva), Tonya Graves, Jan Saudek, Eva Holubová a Lejla Abbasová.
Nadšení z práce pro charitu předvedla Chantal Poullain (zleva), Tonya Graves, Jan Saudek, Eva Holubová a Lejla Abbasová. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – České celebrity podpořily charitativní projekt moderátorky Lejly Abbasové (27) Medela, díky kterému se rozletí do krajin třetího světa.

„Pro ženy v mém věku je charitativní činnost lékem na krizi, kdy nemusíte přemýšlet, proč tady vůbec jste a jestli má váš život smysl,“ řekla na tiskové konferenci v pražské pizzerii Coloseum herečka Eva Holubová (47), která se v rámci projektu chystá začátkem příštího jara do Peru. K pomoci se připojila společně s Ivanou Chýlkovou, Tonyou Graves, Helenou Houdovou, Chantal Poullain a řadou dalších.

Také Chantal se chystá v rámci projektu odjet do Kambodže. „Člověk žije daleko plněji, když pomáhá druhým. Myslím si, že je povinností pomáhat, což je radost,“ řekla herečka, která má také vlastní nadaci Archa Chantal. Cesty známých osobností do nejchudších zemí se natočí do speciálního dokumentu a vše sepíše spisovatelka Irena Obermannová. S pomocí neváhal ani fotograf Jan Saudek, který nafotil speciální kalendář. Výtěžky z těchto aktivit půjdou právě na pomoc dětem.

26.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.