Martina Gavriely: Zásnuby! Tran jí dal k narozeninám prsten | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Martina Gavriely: Zásnuby! Tran jí dal k narozeninám prsten

\"Vezmeš si mě?\"
\"Vezmeš si mě?\" (Dan Černovský)

Modelka a moderátorka Martina Gavriely (33) se teprve před dvěma měsíci rozvedla a už se zase chystá do chomoutu! Její přítel Marcus Tran (26) jí totiž připravil na oslavě narozenin velké překvapení. Zásnubní prsten!

Není to tak dávno, co přichystala Martina Gaveriely svému příteli Marcusovi nečekanou narozeninovou párty. Tran zřejmě dlouho přemýšlel, čím by svou přítelkyni na oslavě jejích 33.narozenin trumfnul. Až na to přišel.



Při samotné oslavě frontman kapely Embassy nic netušící Gavriely nejprve zazpíval píseň, kterou pro ni složil, a pak poklekl na kolena a požádal s prstenem v ruce svou milou o ruku. „Jsem tak šťastná, tohle byl jeden z nejkrásnějších momentů mého života,“ měla Martina na krajíčku slzy dojetí i přesto, že je prsten o chlup větší než její prsteníček. „Samozřejmě jsem řekla ano,“ dodala rychle.

Jak ale Tran později prozradil, nešlo o žádný dlouze a důkladně promyšlený krok. „Přišlo to spontánně. Nejprve jsem koupil prsten jen tak na zkoušku a pak jsem si řekl, že do toho půjdu, že ho Martině dám k jejím narozeninám.“ Kdy bude svatba, to už ale neprozradil. „Rozhodně to nebude do roka a do dne, jak se říká. Vyznávám buddhismus, takže se vezmeme, až se nám bude chtít. A možná, že si uděláme ještě před svatbou miminko. To necháváme na matce přírodě,“ uzavřel hudebník.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.