Topmodelka Hana Soukupová je v Česku: Nahota ukáže, jaký člověk skutečně je | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Topmodelka Hana Soukupová je v Česku: Nahota ukáže, jaký člověk skutečně je

Hana Soukupová po příletu do Prahy
Hana Soukupová po příletu do Prahy (Martin Hykl)

Do Prahy ve čtvrtek ráno přiletěla topmodelka Hana Soukupová (24), která se proslavila reklamou na »Mattonku«, v níž se objevila zahalená pouze do proudu tekoucí vody. Teď bude hlavní hvězdou projektu Prague Fashion Weekend.

Krása Hany Soukupové je v Česku dobře známá. Vedle reklamy, která posbírala několik mezinárodních cen, se její křivky vyjímaly i v kampani, kde byla ženská krása srovnávaná se staroměstským orlojem nebo architekturou.

O víkendu bude Hana Soukupová hvězdou Prague Fashion Weekendu, který promění Pařížskou ulici v centrum módních přehlídek domácích i zahraničních návrhářských hvězd.

"Ted ve čtyřiadvaceti jsem dospělá žena, která se ve svém těle cítí pohodlně. Vkusně použitá nahota mi vůbec nevadí. Naopak. Jsem přesvědčena, že když jste nahý, je vidět, jaký člověk opravdu jste ...," řekla Soukupová o reklamě, v níž odhalila své přednosti. K něčemu vulgárnímu a obscénnímu by však své tělo nepropůjčila.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.