Renée Zellweger: Bridget Jonesová potřetí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Renée Zellweger: Bridget Jonesová potřetí!

Po lásce toužící Bridget Jonesová se vrátí na plátna kin.
Po lásce toužící Bridget Jonesová se vrátí na plátna kin. (Profimedia.cz, ČTK/AP, ara)

Fanoušci už málem přestali doufat, ale nakonec se to povedlo! Hollywoodská hvězda Renée Zellweger (42) včera oznámila, že podepsala smlouvu na třetí díl fi lmové řady o věčné smolařce Bridget Jonesové. A herečka tentokrát ani nemusí ztloustnout.

Pro první film Deník Bridget Jonesové z roku 2001 musela Renée přibrat 13 kilogramů a s druhým filmem o tři roky později to bylo úplně stejné. Herečka se přejídala k prasknutí a po skončení natáčení musela kila pracně shodit. Tentokrát má dovoleno zůstat štíhlá.

Producenti ještě projednávají detaily smluv pro mužské hrdiny Hugha Granta (50, hraje Daniela Cleavera) a Colina Firtha (50, postava Marka Darcyho). Současně ale unikla na veřejnost i část přísně tajené zápletky. Bridget si vzala Marka, ale nemůže s ním otěhotnět. Proto se na čas odstěhuje k Danielovi, aby dosáhla početí. Vezme ji potom Mark zpět? To se dozvíme až na premiéře v příštím roce.

Jisté je, že Renée Zellweger hraje ve filmu tak trochu sama sebe. V roce 2000 se rozešla s kolegou Jimem Carreym (49), po dvou letech i se zpěvákem Jackem Whitem (36). V květnu 2005 si vzala zpěváka Kennyho Chesneyho (43), ale manželství vydrželo jen čtyři měsíce. Loni se zamilovala do kolegy Bradleyho Coopera (36), ale i tento vztah se letos v březnu rozpadl. Úplná Bridget Jonesová.

Aha! Víte, že...

První dva filmy vydělaly 9,3 miliardy korun.

Jako Bridget musela Renée kouřit, ale místo tabáku měla v cigaretách bylinky.

Herečka mluvila britským přízvukem po celou dobu natáčení, až po něm se vrátila k americké angličtině.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.