Milenci Gondíková a Langmajer: Jako manželé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Milenci Gondíková a Langmajer: Jako manželé

Milenci spolu strávili vášnivou noc po Langmajerově pondělní divadelní premiéře Románu pro ženy
Milenci spolu strávili vášnivou noc po Langmajerově pondělní divadelní premiéře Románu pro ženy (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Milenecký vztah herce Jiřího Langmajera (45) a moderátorky Adély Gondíkové (37), který trvá už skoro dva roky, již ve vnímání veřejnosti smazal hranici mezi poměrem a manželstvím!

„Jo, včera tu byl ten herec Langmajer s manželkou,“ potvrdil deníku Aha! jeden z prodejců autosalonu, kde si »Langoš« v úterý ráno prohlížel luxusní Audi Q5 za více než milion korun. Informace, že Gondíková, která ho doprovázela, není jeho manželkou, ale pouze milenkou, ho překvapil.

„Vidíte, já tisk ani televizi moc nesleduju, mě prostě přišli jako manželé. I spolu tak mluvili a chovali se k sobě,“ dodává. Langmajer, stále ženatý s manželkou Kamilou, s Adélou milenecký poměr dlouho tajil a hrdličky se dokonce na nějaký čas i rozešly. To když herec bojoval s velkými bolestmi páteře a musel na operaci zlomeného obratle.

Adéla nemohla snést jeho výkyvy nálad, které způsobovaly medikamenty, a opustila ho. Langmajer si posypal hlavu popelem a vrátil se k manželce, jenže když se vylízal z nejhoršího, opět utekl k milence.



Přečtěte si
defakto
24. 6. 2011 • 20:35

Zatím každá,která se upla na Langoše skončila tak,že ji nahradila jiná milenka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.