Uršula Kluková: Chlapi, máte smůlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Uršula Kluková: Chlapi, máte smůlu!

Kluková má ve východočeském Broumově smělé plány.
Kluková má ve východočeském Broumově smělé plány. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Královna českého řehtání Uršula Kluková (69) se rozhodla pozvednout úroveň pohostinství a buduje v Broumově salon. „Přála bych si, aby to byla »hospoda« pro dámy a ženy z Broumova. Ale chci, aby se nejmenovala hospoda, nýbrž Dámský salon,“ plánuje Kluková, která už vymyslela i to, na co návštěvnice nalákat.

„Na výklad karet, víno a čaje. Hlavně nechci vařit,“ směje se. A pozor, mužům prý bude vstup zakázán! Divadelní prázdniny si tak Kluková užije pracovně.

„Mám v Broumově dům, tak tam jedu se psem a s kočkou. Chvílemi budu i odpočívat, hlavně tam ale přestavuji prostory bývalé hospody,“ těší se Kluková, která doufá, že podnik otevře do Vánoc.

„Záleží na tom, jak budu mít peníze. Zatím to jde, tak to snad stihneme,“ plánuje. V září jde navíc do kin film Saxana a lexikon kouzel, kde hraje čarodějnici.

„Já sama jsem také čarodějnice, takže jsem se při natáčení cítila dobře. Tahle se stane gamblerkou, takže jsem tam hrála na automatech, i když to neumím, a měla jsem bradavici na tváři,“ dodává Kluková.



Autor:  nik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.