Bezdomovci Eva Holbusová a František Kittel (53) - Svatba v této parádě! »Popřála nám i Uršula Kluková!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bezdomovci Eva Holbusová a František Kittel (53) - Svatba v této parádě! »Popřála nám i Uršula Kluková!«

Evě i Františkovi to bude už zítra v darovaném slavnostním oblečení moc slušet.
Evě i Františkovi to bude už zítra v darovaném slavnostním oblečení moc slušet. (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Svatba už se chystá! Dvojice bezdomovců Eva Holbusová (44) a František Kittel (53) už zítra prožijí na radnici svůj slavný den. Přípravy jsou proto v plném proudu.

Svatba už se chystá! Dvojice bezdomovců Eva Holbusová (44) a František Kittel (53) už zítra prožijí na radnici svůj slavný den. Přípravy jsou proto v plném proudu. Oba snoubenci nám ukázali, co si pro důležitou chvíli oblečou. Sváteční šaty jim darovali hodní lidé, kteří jejich příběh už dlouho znají z našeho deníku. Od nás také dvojice dostala zlaté prstýnky a ke svatbě jim dokonce pogratulovala herečka Uršula Kluková!

Eva a František už se na svou svatbu těší a ve skříni na ubytovně, kde oba několik měsíců bydlí, ukrývají své slavnostní oblečení. Eva nám předvedla krémové letní šaty s růžovými květy.

„Dostala jsem je od servírky z restaurace, kde budeme mít hostinu. Vezmu si k nim béžové sako a černý šál. Všechno jsem dostala od lidí. Ještě musím sehnat podprsenku, protože co jsem s Františkem, nějak jsem se spravila a povyrostly mi prsa,“ směje se Eva.

Ani František ale ve slavný den nezůstane pozadu. „Budu mít bílou košili, tmavé sako, kalhoty a na výběr mám ze dvou kabátů,“ popsal František, který své oblečení taky dostal od lidí přímo na ulici. Před svatebním obřadem bývá zvykem chodit k holiči, tam se ale František se svým mohutným plnovousem nechystá. „Evě se líbím takhle, bez fousů by mě nechtěla,“ žertuje vesele budoucí novomanžel.

Ke svatbě dvojici z ulice dokonce poblahopřála herečka Uršula Kluková, která si od páru pravidelně kupuje bezdomovecký časopis Nový prostor. „Je moc milá, vždycky se zastaví, popovídá si s námi a dá nám dýško,“ dodala Eva.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.