Kraus a Vignerová: Hádají se pětkrát denně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kraus a Vignerová: Hádají se pětkrát denně!

Aneta a David se na ničem neshodnou.
Aneta a David se na ničem neshodnou. (David Kundrát, Marek Pátek)

Vztah bývalé Miss ČR Anety Vignerové (23) a hudebníka Davida Krause (31) je jeden velký boj. Hvězdný pár se neshodne prakticky na ničem a jedna hádka tak střídá druhou. S takovou vzájemnou averzí jejich soužití nejspíš dlouho nevydrží…

Kraus se do vztahu s Vignerovou vrhnul po hlavě a nejspíš tak přehlédl její vlastnosti, kvůli nimž teď vznikají vzájemné konflikty. „Do vztahu jsme skočili hodně akčně. Vpodstatě jsme šli na první schůzku a od té doby jsme spolu,“ řekl syn moderátora Jana Krause v rozhovoru pro časopis Elle. Anetina výbušnost mu ovšem vyhovuje, protože nikdy nechtěl hodnou a bezproblémovou ženu.

Původně snil o exotické krásce, ale nakonec svou vyvolenou našel v Havířově. „Vždycky se mi líbily temperamentní ženský. Měl jsme různé mulatky, černošky, šikmooké. Vyzkoušel jsem je všechny,“ přiznal bez okolků.

„Oba jsme hodně dominantní a málokdy se dokážeme shodnout. Zatím jsem všechny vztahy měla klidné, tohle je novinka,“ popsala naopak v rozhovoru Vignerová. Jedním dechem ale dodala, že se s Davidem hádá právě kvůli příjemnému udobřování, které všechny spory zažehná. „Jasně, hádáme se pětkrát denně! Jedna udobřovačka kvůli praní, druhá kvůli koupání psa…“ dodal šibalsky Kraus.

Soužití s bývalou miss je podle něj velmi namáhavé: „Poslední měsíc vůbec nefunguju. Naštěstí všichni vědí, že jsem zamilovaný a berou mě s rezervou. Ale těším se, až se to nějak zklidní.“ Že by ho zamilovanost pomalu opouštěla?

Vztah plný sporu ale Vignerové svědčí. „Kdybych měla partnera, který by mi jen ustupoval, a já bych měla neustále navrch, nebavilo by mě to. Když člověk ve vztahu nebojuje, nebojuje pak ani o vztah,“ podělila se o svou teorii modelka, která dříve tvořila pár s výrazně starším podnikatelem Kamilem Bahbouhem (43).



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.