Poznáte na fotce slavného herce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Poznáte na fotce slavného herce?

Rudolf Hrušínský kvůli svému milovanému rybaření odjel až na Nový Zéland
Rudolf Hrušínský kvůli svému milovanému rybaření odjel až na Nový Zéland (Aha! – Dan Černovský)

Tento herec se už v dětství nadchnul pro rybaření a svého prvního sumce ulovil už v pěti letech. Vstříc jemu koníčku vyšli dokonce i scenáristé Ulice, kteří lásku k rybám a přírodě přisoudili i jeho postavě Vlasty Peška. Ta mu přinesla obrovskou popularitu a v letech 2008 a 2009 dokonce i cenu TýTý.

Věrní diváci nováckého seriálu Ulice určitě poznali, že se jedná o Rudolfa Hrušínského (64). V připravovaných dílech se jako Vlasta Pešek opět setká s Miriam Hejlovou v podání Hany Maciuchové (65), která se do seriálu vrací po delší pauze.

Fotografie z rodinného archívu Rudolfa Hrušínského zachycuje také s jeho stejnojmenným otcem. Toho si jako rybáře vybavíme z filmu Zlatí úhoři podle knižní předlohy spisovatele Oty Pavla. Právě tuto knihu si Rudolf Hrušínský velmi oblíbil. Probouzí v něm vzpomínky i lásku k rybaření. Nyní se rozhodl své oblíbené povídky zvěčnit na 2CD.

„Nejvíc jsem pyšný na svého prvního sumce, kterého jsem chytil v pěti letech,
když jsem tátovi chytal malé nástražné rybičky. Na lískový proutek, na malý
háček s kuličkou těsta. Seděl jsem na břehu, najednou mi zabrala ryba a bylo to něco úžasného, na co se nezapomíná!“ zavzpomínal herec a vášnivý rybář Hrušínský u příležitosti vydání své nahrávky.



Přečtěte si
oldedek
6. 4. 2011 • 09:58

Jeho táta Hrušínský se asi v hrobě točí, jako podnikatel - prodejce umění podvádí, prodává falzifikáty obrazů - krade ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.