Získali jsme tajný scénář návratu Hany Maciuchové do seriálu Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Získali jsme tajný scénář návratu Hany Maciuchové do seriálu Ulice!

Do Ulice se po roční odmlce vrátí Miriam Hejlová v podání Hany Maciuchové.
Do Ulice se po roční odmlce vrátí Miriam Hejlová v podání Hany Maciuchové. (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, TV Nova)

Dlouho očekávaný návrat oblíbené Hany Maciuchové (64) do seriálu Ulice je na spadnutí a deník Aha! vám přináší jeho tajný scénář! Koho s sebou přivede, kde bude pracovat, jaké peripetie ji čekají, s kým si nesedne a co ji nejvíce šokuje?

„Pokud vím, návrat Miriam se obejde bez většího rozruchu, bude pozvaná na nějakou oslavu,“ prozradila Maciuchová s tím, že o poprask se postará spíše její kolega Rudolf Hrušínský (65) coby Vlasta Pešek. „Miriam totiž překvapí vážné známosti, které se kolem Vlastimila rýsují,“ vysvětluje Maciuchová.

Hana Maciuchová z Ulice i přes nelibost svých fanoušků odešla kvůli únavě na konci dubna minulého roku. Tehdy natočila svou poslední scénu, tu o měsíc později pak zhlédli diváci. A přesně po roce, jak Maciuchová sama slíbila, se její Miriam Hejlová vrátí.

„Pokud jsem dobře informovaná scenáristickým týmem, Miriam se vrátí právě do školy. Učení ve škole mi nechybělo, učila jsem se své texty nových divadelních rolí,“ prozradila Maciuchová, která bude vzdělávat třeba i seriálového syna Petry Jungmanové (39) – vdovy po Vladimíru Dlouhém (†52).

Idylka ji ale v Ulici rozhodně nečeká, a to především kvůli extempore s Vilmou Nyklovou, kterou hraje Jaroslava Obermaierová (63).

„Jsem ráda, že budu mít co hrát. Jak nové a překvapivé moje dějové zvraty budou, nemůžu přesně říci. Pro mě jako herečku jsou zajímavé nové okolnosti a to, že všechny figury kolem mě získaly nové životní zkušenosti,“ pochvaluje si Maciuchová, která si i přes svou absenci v ději udržela přízeň fanoušků a je i letos nominována na ceny TýTý.

CO JI NEJVÍCE ŠOKUJE?

Ačkoli se jí podaří získat zpět svou práci, s její bývalou láskou to tak lehké nebude. „Miriam překvapí vážné známosti, které se rýsují kolem Vlastimila,“ popisuje Maciuchová svůj návrat. Nemile ji ale překvapí i Peškův nešvar. „Cože, Vlasta zase kouří?“ podivovala se herečka, která se za celý rok nezastavila a nyní se seznamuje s dějem, který za tu dobu propásla.

„Neměla jsem čas Ulici sledovat. Sice jsem si ji nahrávala, jenže ani poté jsem se k zhlédnutí nahrávek nedostala,“ povzdychla si Maciuchová.

KOHO S SEBOU PŘIVEDE?

S jejím odchodem scenáristé dočasně ukončili dějovou linku celé její rodiny, která se nyní spolu s fanoušky Miriam raduje. Martin Hofmann (32) a Michaela Badinková (32) tak přicestují zpět z Německa a výrazně přilepší svému rozpočtu.

„Myslím, že se počítá s návratem celé mé rozvibrované rodiny. Do seriálu se tak vracím i s Jaroslavem Hejlem a Lenkou Drápalovou. Dokonce mohu říct, že budu vzornou babičkou,“ prozradila alespoň rámcově, co všechno ji čeká.

S Maciuchovou se vrací také Martin Hofmann a Michaela Badinková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.