Česká televize v novém kabátu - Vsadila na Bohdalovou, Šišku a miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Česká televize v novém kabátu - Vsadila na Bohdalovou, Šišku a miliony!

Fotografie
Fotografie (internal)

Česká televize se chce obléci do nového hávu a změnit stávající podobu. Snad nejvíce vysílacího času bude veřejnoprávní televize věnovat dětem. Ale ani dospělí diváci nebudou ochuzeni.

Novou tváří prvního programu bude Petr Šiška (45) a jeho pořad Vysoká hra, kde se budou točit milionové částky. Holohlavý moderátor však není jediným lákadlem. Dlouholetá stálice České televize Jiřina Bohdalová (79) se také vytasí s novým lifestylovým magazínem Hobby naší doby. Co tedy ČT 1 nabízí?

Nové seriály

Seriál Cukrárna nahradí dobrodružný seriál Znamení koně, kde se po dlouhém čase objeví v hlavní roli zpěvák Richard Krajčo. Dále ČT do tohoto seriálu oslovila Vilmu Cibulkovou, Bolka Polívku, Jiřího Mádla a Oldřicha Navrátila. I »náctiletí« diváci se však mají na co těšit, televize začne na jaře vysílat seriál z prostředí pubertálních mladíků a dívek 4TEENS.

Vysílání pro děti
  • Jů a Hele se vracejí na obrazovky v tradičním formátu.
  • Planeta YO – odpolední pásmo pro děti, které bude na programu každý všední den. Dětem bude ČT1 denně věnovat dvě a půl hodiny čistého času. I ti nejmenší budou moci rozhodovat o programu, díky SMS hlasování si vyberou pohádku na nedělní odpoledne.
Vysílání pro milovníky starých filmů

Pravidelné vysílání starých českých filmů připadne na nedělní odpoledne. Televize má v záloze desítky legendárních filmů s Rudolfem Hrušínským, Milošem Kopeckým, Vladimírem Menšíkem a Jiřinou Bohdalovou.

Soutěž o miliony a pořad pro kutily

Každý čtvrteční večer bude mít ČT1 na programu soutěž o miliony korun Vysoká hra. Coby moderátor usedne 5. února do křesla sudího Petr Šiška, který před dvěma lety uváděl na Primě soutěž Nic než pravda. V nové vědomostní hře však půjde o mnohem větší peníze. Ti, kteří se bojí rizika, zase uspokojí Jiřina Bohdalová s novým pořadem pro kutily Hobby naší doby.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.