Česko Slovensko má talent: Básník způsobil porotě depku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Česko Slovensko má talent: Básník způsobil porotě depku!

Mikuláš Hanes ve včerejším Talentu neuspěl.
Mikuláš Hanes ve včerejším Talentu neuspěl. (archiv TV Prima)

Přednes pochmurných veršů v dětství utiskovaného Mikuláše Hanesa (19) ve včera vysílané epizodě Česko Slovensko má talent dostal mužskou část poroty do stavu hluboké deprese! „Tady nemáte co dělat!“ počastovali šokovaného mladíka moderátor Jan Kraus (57) a producent Jaro Slávik drsným odmítnutím.

„Nelíbí se mi to. Není to poezie, jen deprese,“ reagoval Slávik. A ani Lucie Bílá (44), která se, ostatně jako vždy, outsidera soutěže zastávala, neměla šanci. Dvakrát ne znamenalo pro mládence definitivní konec v soutěži. A to se kvůli němu Bílá s kolegy málem poprala!

Novopečený student politologie svoje básně, s nimiž začal v jedenácti letech, ale bude i tak psát dál. A stejně »vesele«. „Byl jsem odmala jiný než ostatní spolužáci a ti mi to dávali najevo. Právě poezie mi ale pomohla se s jejich reakcemi vyrovnat,“ tvrdí mladý podivín. Sám si myslí, že tak smutné jeho básně zase nejsou. „Kamarádi je berou s nadsázkou a chápou, že jde často o metafory!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.