Leona Machálková: V oteplovačkách za majlant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Leona Machálková: V oteplovačkách za majlant!

Leoně Machálkové to v drahém oblečení seklo.
Leoně Machálkové to v drahém oblečení seklo.

15:30 – Ačkoliv zpěvačka Leona Machálková (42) neprožívá zrovna veselé období poté, co ji opustil dlouholetý partner Bořek Šípek, udělala si radost a prošla se v Betlémské kapli v lyžařských oteplovačkách a bundě za několik desítek tisíc!

Bohužel tyto skvosty ze zimního oblečení z nové kolekce prestižní značky Sportalm Kitzbühel Leona nevlastní. Přijala jen nabídku stát se spolu s Andreou Verešovou hvězdou módní show v Betlémské kapli.

Mimo lyžařského kompletu, jenž Leoně padl jako ulitý, oblékla i oboustranný kabát – z jedné strany jde o elegantní kožešinu, z druhé zase o hladký lesklý kabát. Takový kousek ovšem přijde zájemce na padesát tisíc korun!

Další hvězdou přehlídky byla Andrea Verešová, která si vyzkoušela novou helmu zdobenou Swarovského kameny. „Nikdy jsem s helmou nelyžovala, ale když jsem teď matka od dvou dětí, jsem opatrnější. Manžel už na mě také tlačí, bych se nepouštěla na svah bez helmy. Tahle, co jsem předváděla se mu líbila, takže už se na ní těším,“ svěřila se rozradostněná Andrea než odešla po přehlídce do zákulisí nakojit malého Daniela.

Andrea si během přehlídky zkusila zřejmě svoji budoucí helmu.

Foto ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.