Kuchařová a Gott ovládli New York | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kuchařová a Gott ovládli New York

Karel Gott a Táňa Kuchařová tentokrát zazářili v New Yorku.
Karel Gott a Táňa Kuchařová tentokrát zazářili v New Yorku. (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Každý, kdo v Česku něco znamená, chtěl být o víkendu v New Yorku! V místním Českém národním centru se totiž konala módní přehlídka Czech Benefashion 09, kterou pořádala charitativní Nadace Miss World 2006 Taťány Kuchařové – Krása pomoci!

V publiku akce, moderované anglicky Markem Vašutem, proto nechyběly české osobnosti jako Patrik Eliáš, Linda Vojtová, Denisa Dvořáková, Ája Vrzáňová či Karel Gott, který měl následující den v americké metropoli svůj velký koncert!

Výtěžek večera se použije na projekt Domy na půl cesty. Na podporu Nadace Kuchařové byly také vydraženy šperky od společnosti Klenoty Aurum, večeře s Taťánou a »šaty dobra«, které mají svůj příběh. Taťána v nich získala titul Miss World 2006 a pocházejí z dílny módní návrhářky Hany Havelkové. V roce 2006, kdy se v Českém centru konala první Czech Benefashion, věnovala Taťána tyto šaty Heleně Houdové, aby je vydražila ve prospěch Helenina nadačního fondu Sunflowerchildren. Po úspěšné dražbě nový majitel šaty Heleně Houdové věnoval zpět, aby je použila pro další charitativní účely. A Helena šaty zase vrátila Taťáně při založení Nadace Krása pomoci, aby pomohly dál. „Jsem šťastná, že se nám podařilo uspořádat takto úspěšnou akci takového rozsahu právě v New Yorku, Získané finance nám umožní, abychom mohli podporovat další mladé lidi z Domů na půl cesty na jejich cestě do samostatného života,“ raduje se Kuchařová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.