Nevděčná Iveta Bartošová: Kašle na svou maminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Nevděčná Iveta Bartošová: Kašle na svou maminku!

Iveta chce místo na oslavu maminčiných sedmdesátin vyrazit i s manželem Jiřím Pomeje do zahraničí.
Iveta chce místo na oslavu maminčiných sedmdesátin vyrazit i s manželem Jiřím Pomeje do zahraničí. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Iveta Bartošová (42) je ale popleta! Starosti kvůli rušení účasti v muzikálu Mona Lisa a přetrhávání kontaktů s věrnými dlouholetými přáteli ji asi zaměstnaly natolik, že úplně zapomněla na sedmdesátiny své maminky Svatavy Bartošové.


Místo účasti na oslavě ženy, která ji přivedla na svět, si totiž radši odjede na dovolenou…

„Mami, já na ty tvoje sedmdesátiny úplně zapomněla. My v té době budeme s Jiříčkem v zahraničí. Nezlob se!“ odbyla prý po telefonu Iveta zkoprnělou maminku.

To je silná káva i pro její kamarády, kteří se za problematickou umělkyni vždy bili do roztrhání těla. A tak na ní teď nenechávají niť suchou. Rodinná idylka se podle nich nekoná ani v případě Ivetina dvojčete Ivany. „Iveta sestru k ničemu nepotřebuje, tak jí, co je rok dlouhý, ani nezavolá. Naprosto ji vyzmizíkovala ze svého života,“ říká jeden ze zdrojů blízký zpěvačce. A nic na tom nemění ani prý jen fingovaná radost ze společného setkání dvojčat na Ivetině loňském pražském koncertu.

Důvod, proč tomu tak je, se dá nejspíše hledat v Ivetině neautorizovaném knižním životopisu Odhalená pravda. Podle něj totiž přes dvacet let panuje mezi sestrami řevnivost, hlavně ze strany Ivety, která sestře nemůže odpustit, že zpívá mnohem lépe. Kliknutím zvětšeteIvana byla koncem osmdesátých let také zpěvačkou a kvůli žárlivé Ivetě si dokonce musela změnit jméno na Vianu, aby si je prý lidé nepletli. A idylické vztahy prý Iveta nepěstuje ani s bratrem Lumírem.

Kliknutím zvětšeteProč se ale Iveta straní všech okolo, včetně těch nejbližších? Může za to pro mnohé překvapivá zářijová svatba s Jiřím Pomeje? Podle známých Ivety sice Jirka Ivetu změnil, ale spíše k lepšímu. Za její nepředvídatelné chování údajně může její komplikovaná povaha. „Iveta už to tak má. Všechno a všichni se musí točit kolem ní. A zásluhy se nepočítají, takže když někdo Ivetu omrzí, má jednoduše utrum. Bohužel si o všech postupně začíná myslet, že jí ubližují a zneužívají ji. Včetně rodiny. Proto se od nich tak nečekaně často odvrací. Proto vystřídala spoustu manažerů a ze stejného důvodu teď ničí vztahy i s vlastní rodinou,“ krčí rameny její okolí.

Bartošová nic z našich informací nemohla potvrdit, má totiž až do 18. dubna mediální pauzu a s novináři ona ani její muž nekomunikují.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.