Skořepové chybějí krvinky! A Fialové věští smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Skořepové chybějí krvinky! A Fialové věští smrt!

Tři »čarodějnice« (zleva) Květa Fialová, Luba Skořepová a Naďa Konvalinková se sešly na křtu knihy Třinácté znamení.
Tři »čarodějnice« (zleva) Květa Fialová, Luba Skořepová a Naďa Konvalinková se sešly na křtu knihy Třinácté znamení. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Zdravotní stav herečky Luby Skořepové (85) je momentálně dost špatný. Při životě ji udržují desítky léků.

„Víte, mám problémy s červenými krvinkami, kterých mám málo, jsem hrozně unavená, po třech představeních týdně se sotva vleču,“ postěžovala si deníku Aha! Luba, která společně s Naďou Konvalinkovou (57) a Květou Fialovou (79) křtila knihu kartářky Helen Silvan.

Kartářka Silvan bohužel neměla dobrou zprávu pro herečku Fialovu. Z karet jí totiž vyvěštila, že ji čeká cesta. „A do pr…! Kam to bude? Do nebe, nebo do pekla?“ zděsila se Fialová, když si vytáhla kartu se smrtí. To ji rozhodilo natolik, že se okamžitě odporoučela ze Solidní nejistoty, kde se křest knihy konal.

»Čarodějkám« přišel zazpívat Dalibor Janda, který ke svému chrapláku přidal ještě sípot. „Mám šílenou virózu, už týden s tím bojuju, takže se to asi odrazí i na tom zpěvu,“ omlouval se dopředu zpěvák.

30.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.