Lucie Bílá se poprvé otřela o Noida - Láska k Filípkovi? Všechno bylo jinak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Lucie Bílá se poprvé otřela o Noida - Láska k Filípkovi? Všechno bylo jinak...

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Byl vztah mezi synem Lucie Bílé (42) Filipem Kratochvílem (14) a Václavem »Noidem« Bártou (28) opravdu harmonický, nebo se jednalo jen o další přetvářku? Bílá se nám totiž svěřila, že si Filípek ani nevšiml, že »Noid« s nimi už tři měsíce nežije. Jak by to bylo možné, pokud by byli takoví kamarádi, jak všichni tvrdí?

Byl vztah mezi synem Lucie Bílé (42) Filipem Kratochvílem (14) a Václavem »Noidem« Bártou (28) opravdu harmonický, nebo se jednalo jen o další přetvářku? Bílá se nám totiž svěřila, že si Filípek ani nevšiml, že »Noid« s nimi už tři měsíce nežije. Jak by to bylo možné, pokud by byli takoví kamarádi, jak všichni tvrdí?

„Filip je kamarád.Ani si nevšiml, že Venda není doma. Muselajsem muto říct, když se to objevilo v novinách. Nebýt toho, že byl Vašek nafocen s nějakou slečnou, řekli bychom mu to až po premiéře,“ svěřila se nám zpěvačka, která celou dobu prezentovala vztah svého dosud ještě manžela a syna jako velmi přátelský. „Vašek a Filip se dál budou kamarádit. V létě spolu dokonce pojedouna vodu. Chtějí sjet Vltavu,“ tvrdila těsně poté, co vyšlo najevo, že se bude rozvádět. Pokud to tak ovšem je, tak jak je možné, že si Filip několik měsíců nevšiml, že jeho veliký kamarád, možná snad i nejlepší, nebydlí a nespí doma. Nechyběla mu jeho přítomnost? Vše tak nasvědčuje tomu, že Filípek a »Noid« nebyli zas tak dobří přátelé, jak se na první pohled mohlo zdát. Možná naopak! Již dříve jsme vás totiž informovali o tom, jak chladně se choval Filip ke svému »otčímovi« na premiéře muzikálu Carmen. Filip, který dorazil se svojí babičkou a údajnou přítelkyní, s ním skoro nepromluvil, a přestože manžel Bílé byl na druhé premiéře jako divák, seděl na druhém konci sálu než Filip. A ani na afterpárty spolu neprohodili jediné slovo.

Lucie Bílá exkluzivně: Mám zadek jako školačka!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.