Anife zestárla sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Anife zestárla sama!

Anife řádila i s transvestitou Liborem Landou
Anife řádila i s transvestitou Liborem Landou (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Brišní tanečnice a mluvčí VIP Antiethanol teamu 07 Anife Vyskočilová (32) a moderátorka Michaela Dolinová (42) společně slavily narozeniny. Mezi gratulanty však překvapivě chyběl Anifin manžel Ivan Vyskočil (59)!

„Manžela tu nemám, tak se budu pořádně bavit. A zestárnu o rok sama,“ prohlásila Anife s tím, že manžel má představení v divadle. A jak řekla, tak i udělala. Na tanečním parketu to pořádně rozjela! Do pražské restaurace Sultán jí pak přišli popřát Jana Šulcová, Miriam Kantorková, Václav Upír Krejčí nebo SuperStar Ali Amiri.

Party uváděl Michal Jagelka, který druhé oslavenkyni Míše Dolinové předal dárek v podobě budíku nařízeného na čtvrtou hodinu. Prý aby už nikdy nezaspala na Snídani s Novou, kterou společně moderují. A nechyběl ani Jagelkův přítel, moderátor Aleš Cibulka, který má na svém kontě i několik úspěšných knih o našich hereckých legendách.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.