Zlínský festival - Vendula protančila noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zlínský festival - Vendula protančila noc!

Vendula si ve Zlíně pořádně zatancovala s Janisem Sidovským.
Vendula si ve Zlíně pořádně zatancovala s Janisem Sidovským.

ZLÍN – Koncert pro Kapku naděje její patronku Vendulu Svobodovou (34) opět nezklamal. Za doprovodu známých tváří dostala Svobodová od sponzorů šeky v hodnotě půl milionu korun!


Její manžel, skladatel Karel Svoboda (67), jí tentokrát doprovod nedělal. Vendula jej nechala pracovat doma! A tak radost z nadačního přírůstku oslavovala s Janisem Sidovským (38). A málem spolu protancovali noc! Ještě ve dvě ráno se totiž proháněli na parketu zlínského klubu Velryba!

Kliknutím zvětšeteI přes studené a nevlídné počasí se v rámci koncertu pro Kapku naděje sešlo na zlínském náměstí Míru kolem tisícovky lidí. Celým večerem prováděla sehraná dvojice Dana Morávková a Tomáš Krejčíř. Patronka nadace Vendula Svobodová přijela tentokrát bez manžela Karla, pouze s chůvou a ročním synem Jakubem. „Od té doby, co máme doma Jakoubka, tak je manžel plný energie. Teď má období, kdy každý den dělá na muzikálu Golem, a to byl důvod, proč nepřijel,“ řekla deníku Aha! Svobodová. Vendula si po akci, kde od sponzorů vybrala půl milionu korun, šla na diskotéku zatancovat s kamarádem, producentem Janisem Sidovským, který se v červenci těší na svatbu se zpěvákem Pavlem Vítkem. Během večera, kde vystoupila slovenská skupina No Name, zpěvák Petr Kolář a exotická Victoria, dostaly hvězdy slávy tři bývalé dětské hvězdičky. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetePrvní, za zemřelého herce Tomáše Holého, známého z filmů Jak vytrhnout velrybě stoličku či Jak dostat tatínka do polepšovny, obdržela jeho režisérka Marie Poledňáková. Zbylé dvě dostal Michal Kocourek a Žaneta Fuchsová, kterou diváci znají z filmu Lucie, postrach ulice či televizního seriálu o chobotničkách. Dětské hvězdičky dokonce budou mít ve Zlíně svůj chodník slávy, jaký mají v Hollywoodu. Stavět se začne po skončení filmového festivalu už příští týden.


Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Kateřina KOVÁŘOVÁ

2.6.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.