Kateřina Brožová: Tuhle panenku jsem ušila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kateřina Brožová: Tuhle panenku jsem ušila!

Panenka Kateřiny Brožové a její dcery byla opravdu povedená. Na aukci ji také všichni náležitě ocenili.
Panenka Kateřiny Brožové a její dcery byla opravdu povedená. Na aukci ji také všichni náležitě ocenili.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Slavné osobnosti měly tentokrát možnost předvést tvůrčí talent, manuální zručnost a pochlubit se svými uměleckými výtvory. V Panteonu Národního muzea se totiž konala benefiční aukce předních módních návrhářů a známých osobností, která je součástí dlouhodobého projektu Českého výboru pro UNICEF »Adoptuj panenku a zachráníš dítě«.

Slavné osobnosti měly tentokrát možnost předvést tvůrčí talent, manuální zručnost a pochlubit se svými uměleckými výtvory. V Panteonu Národního muzea se totiž konala benefi ční aukce předních módních návrhářů a známých osobností, která je součástí dlouhodobého projektu Českého výboru pro UNICEF »Adoptuj panenku a zachráníš dítě«. A se svými roztomilými panenkami se přišla pochlubit nejen herečka Kateřina Brožová se svou dcerou Kačenkou, ale také třeba Petra Černocká nebo Jana Švandová.

S jednou z nejhezčích panenek dorazila právě Kateřina Brožová, která společně se svou Kačenkou přinesla na aukci krásnou hadrovou panenku s dlouhými blonďatými vlasy. Malá Kačenka se jí pak po právu těžko vzdávala, takže ji musela herečka utěšovat příslibem, že si ušijí doma novou. „Jsem moc ráda, že můžu přispět na takovou potřebnou věc,“ řekla nám Kateřina Brožová.

Největší radost ze svého výtvoru mohla mít ale návrhářka Liběna Rochová. Její panenka sklidila největší úspěch a v aukci se vydražila za rekordních 31 tisíc korun.

Letošní aukce se zúčastnili i spisovatel Michal Viewegh nebo herečka Jiřina Jirásková, která svou panenku Stellu oblékla celou do černého a z krabičky jí udělala i rakev. A nechyběli ani profesionální módní návrháři Eva Eisler či Jiřina Tauchmanová. Dobročinnou akci moderoval Radek John.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.