Vítězství Maškové v SuperStar: Pomohl jí Karel Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vítězství Maškové v SuperStar: Pomohl jí Karel Gott!

Tereza Anna Mašková ohromila porotu i diváky svým feomenálním hlasem.
Tereza Anna Mašková ohromila porotu i diváky svým feomenálním hlasem. (Foto Profimedia.cz)

Od nedělního večera zná SuperStar 2018 svou vítězku. Tereza Anna Mašková (22), která se do podvědomí diváků dostala nejen svým  fenomenálním hlasem, ale i růžovými vlasy získala od diváků největší počet hlasů. Mašková stejně jako její soupeřky, byla před velkým finálem nervózní.  Rodina Maškovou podporovalo z celého srdce a podpory se dočkala také od jednoho, velmi netradičního, příznivce.

 Od velkého finále ji dělilo pouze pár hodin, nervozita stoupala, a pak se stalo něco neuvěřitelného. V den před Super finálem jí prý volal sám Mistr Karel Gott (78). „Den před přímým přenosem mi volal pan Karel Gott. To pro mě bylo… wau! Velice mě to potěšilo. Přál mi hodně štěstí, mluvila jsem s celou jeho rodinou, i s holčičkama,“ řekla v rozhovoru pro Novu Mašková.

Podpora, kterou Mašková od zlatého slavíka získala, ji nakopla a během velkolepého finále předvedla úžasný výkon, který Maškové právem přinesl titul SuperStar 2018 a pohádkovou výhru dva miliony korun. „Udělalo mi to obrovskou radost a díky tomu jsem se uklidnila a snažila se další den si užít,“ řekla v rozhovoru pro Novu zpěvačka.

I přesto, že se po některých vítězích pěvecké soutěže slehla zem, Mášková má slušně našlápnuto, že o ní ještě hodně uslyšíme. „Už mám nabídky na nahrávání a podobně, ale zatím jsem to ještě neřešila, nevadilo by mi zkusit i muzikál, ale pokud mě to nebude bavit, tak to dělat nebudu,“ svěřila se Tereza Super.cz.

 

 

 

 



Přečtěte si
antonuis.j
13. 6. 2018 • 11:00

Nevím, jak na tom byli soutěžící se skutečnými hlasy, ale stačilo mi zaslechnout něco v upoutávce a bylo to všecko na jedno brdo, Každý někoho kopíroval, každý v "hard Ameciran Anglish oh yeah" a fakt kopírky, žádný originál, žádný zajímavě zabarvený jedinečný hlas nebo projev, papouškovaná a naučená show, houby intonace, nic co by stálo za poslech. , přišlo mi to jak na pouti kde chrlí všechny repráky u každé atrakce "pecky" a je z toho guláš. Kopírky, kopírky, nic co by stálo za to. Škoda peněz na tuhle "soutěž".

josefvyskoc
13. 6. 2018 • 08:46

A nemuze se v tomto pripade jednat o nepovoleny doping ?!

janakveton
12. 6. 2018 • 20:07

Tak nezpívá špatně ta "růžovka", ani ta patnáctiletá, i když ta má ještě trochu nedozrálý hlas, no ale myslím si osobně, že to žádná "pecka" není! Jestli se prosadí, to se ještě ukáže. To dneska nelze předpovídat. A pan Gott by si to nechtěl vyzkoušet? SuperStar ještě nebyl, myslím si. Jinak už vším byl!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.