Smutné přiznání Lucky Vondráčkové! Plekanec se za ni stydí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Smutné přiznání Lucky Vondráčkové! Plekanec se za ni stydí?

Tomáš Plekanec o ničem nevěděl.
Tomáš Plekanec o ničem nevěděl. (Foto Petr Mráček, ara)

Osudovým mužem a otcem synů Lucky Vondráčkové (38) je hokejista Tomáš Plekanec (35). Herečka a zpěvačka teď přiznala, že manželův vtah k její muzice je dost chladný.

K hokeji chytlavé popěvky a ohromný randál neodmyslitelně patří. I někteří hokejisté si před zápasem pouští oblíbené písničky. „Popíjím kafe a v uších mi zpívá Miro Žbirka. Jdu na ně!“ chlubil se třeba kdysi Jaromír Jágr na sociální síti a celý následný zápas pak hýřil neuvěřitelnou aktivitou.

Hudba v hokejové šatně je poměrně běžná záležitost. Dalo by se čekat, že pokud má hokejista za manželku zpěvačku, budou jeho spoluhráči znát alespoň její největší hity. To ale není případ Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance, ten její hudbu mezi kolegy rozhodně nenosí.

„To by v životě neudělal. On ani nepřizná, že mě občas poslouchá. A já to na něj nebudu prozrazovat,“ prozradila zpěvačka pro revue.idnes.cz.

 Lucie Vondráčková dostala do těla! Natáčela klip pro Kanadu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
zdenka.hub...@...
11. 8. 2018 • 23:42

Lidi, každý je strůjcem svého štěstí! Každý si zameťte před svým prahem a hoď kamenem kdo je bez viny! To se to kritizuje a hanní! Ano malý čecháček, spíš by mně překvapilo slušné chování a nekritizování! Zkrátka máte radost z cizího neštěstí🤔Co se to s náma děje , jaký dáváme vzor našim dětem a vnoučatům!

perla99
13. 7. 2018 • 13:54

Upřímně.......ani se mu nedivím. Lucie je určitě skvělá matka a manželka, je to taková hodná a slušná holka. Ale jako zpěvačka i jako herečka průměr. Nenadchne, neurazí. Působí to na mě tak, že její otec na ni přenesl svoje nenaplněné ambice a ona..............hodná holka, poslechla.

janakveton
11. 7. 2018 • 19:19

Mně se zas líbil od oné dámy Safinky ten "řebříček popularity"! Pecka!!

zlobit
9. 6. 2018 • 10:20

Safinko a co jste dokázala Vy, nic moc, protože Lucka oproti Vám je vzdělaná. To se o Vás říci nedá, protože z Vašeho komentáře to vypadá, že jste "nepobrala" ani učivo ze ZŠ.... spěv - zpěv, spěvačku - zpěvačku. Hlavně, že se trefujete do druhých.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.