Petra Janů (65): DRASTICKÉ NÁSLEDKY PO OPERACI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Janů (65): DRASTICKÉ NÁSLEDKY PO OPERACI

Petra Janů začala nekontrolovatelně hubnout.
Petra Janů začala nekontrolovatelně hubnout. (Mária Rušinová)

Hádky s manažerkou, její následný vyhazov a s tím spojené stresy! To všechno Petru Janů (65) donutilo podstoupit před časem neodkladné vyoperování žlučníku. Následky operace byly ovšem i pro zpěvačku překvapivě drastické. Janů, aniž by chtěla, začala nekontrolovatelně hubnout. A skutečnost, z které by běžně měly ženy radost, ji pořádně vyděsila.

„Po té operaci, která proběhla laparoskopicky a druhý den jsem už byla doma, jsem jenom musela měsíc dodržovat žlučníkovou dietu,“ svěřuje se Petra. Protože ale nechtěla od rána do večera stát u plotny a vyvařovat si složité dietní pochutiny, radši si nechala naordinovat tzv. krabičkovou dietu. „Sice to něco stojí, ale řekla jsem si, že to budu mít pestrý a nebudu si každý den lámat hlavu, co vařit,“ komentuje Janů. Jedla pětkrát denně, cítila se sytá a neměla prý potřebu hlídat si váhu.

„No a po měsíci koukám, že je víc než šest kilo dole. Ale já vůbec nestála o to zhubnout,“ konstatovala zpěvačka, která se netajila tím, že dostala strach, zda hubnutí není důsledkem nějaké další nemoci. Strach byl dokonce tak velký, že se rozhodla vyhledat znovu lékaře. „Prohlédl mě a uklidnil, s tím, že hubnutí bylo jen jakousi dohrou těžkého období, kterým jsem si před operací prošla,“ konstatovala zpěvačka. A jak se smíchem dodala, je dost dobře možné, že s příchodem radostnějšího životního období bude mít kila zase hodně rychle zpátky.

„Teď mám před sebou jenom příjemné věci. V červnu začínám už pořádně koncertovat a v srpnu mě čeká, jako každý rok, řecká Lefkada. A protože miluju řecké jídlo, docela se těším, že si bez výčitek dám do nosu,“ netají Janů.

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
italiano
21. 5. 2018 • 13:54

Zase věk, tak na něj nemyslete.... a co se týká ztráty váhy, tak je chybou lékařů, že s pacienty dost často dostatečně nekomunikují. Některý pacient má dostatečné i vyšší IQ než jeho lékař a jeho informace by pochopil, Ale tady se pacient jakoby podceňuje.

13352
21. 5. 2018 • 11:04

Lidi, vy asi nevíte, co znamená slovo tragické....nebo Vám se zdá, že se tady stalo něco tragického??????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.