Policejní fotka s Kajínkem: Nechtěli doklady, ale foto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Policejní fotka s Kajínkem: Nechtěli doklady, ale foto!

Jiří Kajínek je celebrita i mezi policisty.
Jiří Kajínek je celebrita i mezi policisty. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Robert Klejch, Alexandr Malachovský)

Fotce na památku s odsouzeným vrahem a bývalým vězněm Jiřím Kajínkem (57) neodolali ostravští policisté. Pokušení podlehli v uniformách a jejich šéfové to berou jako porušení profesní cti.

„Zastavilo policejní auto a auto pana Kajínka. Poprosili mě o fotku a zároveň vyfotili i oni mě,“ popsala situaci Nela K., která bývalého doživotního vězně Kajínka i s hlídkou zvěčnila. „Zastavili mě, říkali, pane Kajínku, my se s vámi chceme vyfotit, tak jsem řekl, proč ne,“ uvedl Kajínek. Podle něj se s ním fotilli i policisté v Praze na Václaváku.

Na snímku se hoši v uniformách usmívají. Teď už jim ale do smíchu není. „Jednání vnímáme jako ohrožení profesní cti,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Událost prošetřuje odbor vnitřní kontroly Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje.

 Mluvčí města Opavy Lada Dobrovolná vysvětluje, proč město nesouhlasí s debatou Jiřího Kajínka.



Přečtěte si
zadnice
24. 3. 2018 • 10:54

To jsou ale starosti "nadřízených orgánů"!!!

6010
24. 3. 2018 • 09:23

Aby se nepo..... Již se nemohu dočkat, až Kájínek nechá obnovit proces a tam se prokáže jeho nevinna.Všem těm moralistům pak vytře zrak.Na tom selfíčku s policisty nevidím nic špatného.Ta jeho kauza velice smrdí, jedou v tom zrovna policajti, tak nevím, proč je jim Kájínek trnem v oku.Nebo vlastně teď mi to došlo.Již vím.

pelagie
24. 3. 2018 • 09:21

jedním slovem idioti .......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.