Proutník Felix Slováček: První slova o svatbě s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proutník Felix Slováček: První slova o svatbě s milenkou!

Tak jak přišel pár na ples, mohl by jít okamžitě k oltáři.
Tak jak přišel pár na ples, mohl by jít okamžitě k oltáři. (Martin Hykl)

Z milenky manželka! V tu se může proměnit přítelkyně Felixe Slováčka (74). Ovšem stále ještě ženatý hudebník s Dádou Patrasovou (61) přiznal, že se svatbě s Lucií Gelemovou (35) nebrání.

O veselce se rozpovídal hned po příchodu na sobotní Česko-Slovenský ples, protože bílé šaty jeho přítelkyně až nápadně připomínaly svatební róbu. „Čistě teoreticky by to svatební šaty mohly být. Jsme spolu velmi šťastní, ale uvidíme, co budoucnost všechno přinese,“ řekl Slováček Aha!, který je s Gelemovouuž čtyři roky. „Člověk nikdy nemá říkat nikdy a možná dojde i na svatbu. Ale to je zatím psáno ve hvězdách,“ svěřil hudebník s Lucií zavěšenou na rámě. Všude se prezentují jako oficiální zamilovaný pár

„Jsem vždy rád, když mohu spojit příjemné s užitečným a vzít sebou i svou přítelkyni,“ pochvaloval si Slováček svůj doprovod. „Felix je fantastický tanečník. Moc rádi spolku tančíme,“ lichotila zase Gelemová Felixovi. Jestli si zatančí i novomanželský tanec, to je ale závislé na tom, zda se Felix a Dádá dohodnou na rozvodu.

Kdo ještě zářil na Česko-Slovenském plese?

Diamantová lady Nikol Švantnerová (25)

Česká Miss 2015 stejně jako Lucie vsadila na salon Poner, ale na rozdíl od malířky se ještě ozdobila diamantovým prsten a náušnice ALO diamonds v hodnotě milionu korun.

Těhotná tanečnice Gabriela Lašková (28)

Největší problém s výběrem šatů měla moderátorka primáckých Zpráv. Protože je v devátém měsíci, musela si nechat od Taťány Kovaříkové speciální šaty ušít. Vybírala hned ze trojích.

Karel Gott: Omluvu poslal z nemocnice!

Hlavní hvězdou večera měl být Karel Gott (78). Ale protože ho skolil chřipkový virus a skončil v nemocnici, poslal alespoň vzkaz, ve kterém se zároveň i omluvil. „Věřte, že jsem se snažil v uplynulých dnech dělat maximum proto, abych mohl být dnes večer s vámi. Můj zdravotní stav mi to bohužel neumožnil. Přesto věřím, že příště se nám to povede a společně prožijeme neopakovatelný večer.“

 Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
oldedek
26. 2. 2018 • 12:37

Jsi Felixi opravdu velikej machr - začít si s takovou mladou holkou a ještě si ji "nafurt" vzít, to je tedy machrovina - snad to přežiješ ...

aveneta
26. 2. 2018 • 11:47

Sice pro většinu úsměvně trapné.....ale Slováček ví. že se blíží konec jeho života a tak si chce užít a urvat co je. pravda...zda-li půjde do hrobu jako "bohém" nebo upjatý ctitel věrnosti vyjde nastejno...prostě konec čeká každého, tak ať jej stráví dle svého

vfberan
26. 2. 2018 • 08:39

Jak se ti chlapi dokáží na stará kolena ztrapnit! U něj je to histerionská porucha osobnosti a nikdy nebude jiný. Jeho životní partnerky si s ním "hodně užily" a tu novou to teprve čeká..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.