Diváci se bouří! Nový seriál Inspektor Max je prý trapná s*ačka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Diváci se bouří! Nový seriál Inspektor Max je prý trapná s*ačka

Inspektor Max
Inspektor Max (ČT)

Ve středu večer odvysílala Česká televize první díl nového seriálu Inspektor Max. K televizním obrazovkám sice přilákal 1,13 milionu diváků, ale jejich reakce příliš nadšené nejsou. Kritiku sklidil i hlavní hrdina, kterého ztvárnil slovenský herec Juraj Kukura (70).

„Něco tak špatnýho jsem dlouho neviděla,“ napsala jedna z divaček na Facebooku ČT. „Tak po 30 minutách to vzdávám, nedá se to sledovat. Děs běs. To je nějaká parodie na kriminálku?" ptá se další divačka.

A kritiku sklidil i představitel hlavního hrdiny Juraj Kukura. „Naprostá ubohost! Kukura na tom musí bejt hodně špatně, když bere tohle," napsal další z diváků. Další uvedl, že klauna v roli vyšetřovatele vidí prvně. Problém mají diváci i se scénářem. „Přihlouplý potřeštěný 'humor' plný úplně zbytečných vulgarit, které tam ani nesednou,“ napsal o očekávaném seriálu další z diváků.

Jiný nespokojený divák zašel ještě dál a ptá se, zda televize hodlá vysílat i další díly. „Neboť tento seriál není nic jiného než trapná s*ačka za peníze daňových poplatníků!" Jak se nový seriál líbí vám, piště do komentářů.



Přečtěte si
Ellen
23. 2. 2018 • 12:55

Děkují TV za neskutečný seriál,plný vulgarismu ! Myslim si že daňoví poplatníci můžeme pogratulovat TV který nás obohatil o světový debakl !Kukura je vynikající herec ale se jen divím že přistoupil hrát v českém seriálu, ktery nemá období....trapas a děs !!!

fizi
23. 2. 2018 • 09:43

jardavozembouch-řečeno naprosto přesně

lena40
22. 2. 2018 • 23:26

Je to nenáročná odpočinkovka. Žádné nervy, klídeček, když se chvíli nesoustředíte, tak se nic moc nestane. Jsou i podstatně horší seriály. U tohohle v klidu vyžehlíte nebo vyluštíte křížovku.

Jiviny
22. 2. 2018 • 22:49

Po půlhodině přepnuto - nedá se na to koukat! Mrtvá učitelka, unesené dítě - kde nic, tu nic. A Kukura nestál za nic, a vlastně celé to nestálo za nic!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.