Zorka Hejdová: Děsivá bouračka a smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zorka Hejdová: Děsivá bouračka a smrt!

Zorka a Míra měli velké štěstí.
Zorka a Míra měli velké štěstí. (Perfect Clinic/Lenka Hatašová)

Zorka Hejdová je velmi úspěšná moderátorka, která si umí vydělat spoustu peněz. Za našetřené korunky vyrazila s manželem do USA, odkud se málem nevrátili. V Arizoně se jim stala bouračka, která mohla skončit tragédií.

O oblíbený moderátorský pár mohla přijít TV Nova díky losovi. V Americe byla Zorka Hejdová s manželem Mírou Hejdou s pomocí agentury USA, které jim pomohla s veškerým zařizováním, sestavením přesného plánu, tak, aby toho dvojice co nejvíce stihla. Nepomohla jim jen s organizačními věcmi a záležitostmi kolem výletů, ale pomohla jim i v pořádné bryndě, které se jim stala v Arizoně. Servis této agentury si tak Zorka, která už nemusela být mezi námi, nemůže vynachválit.

„…Nejvíc jsem tohle ale ocenila, když jsme srazili losa v Arizoně. To seš totiž úplně v …, v situaci, kdy jsi přežila vlastní smrt. Půjčené auto na maděru, nevíš, kde pořádně jsi, jak se tam odtud dostat. Oni za nás všechno obtelefonovali, vyřídili ty úřední záležitosti, abychom se z toho dostali co nejrychleji a mohli pokračovat v cestě…

Hele jedeš na dálnici v Arizoně v úplné tmě a mlze. A na dálnici nejsou svodidla. Zvířata se tam normálně promenádují. Jela jsem asi stovkou a ten los se prostě z ničeho nic vynořil z mlhy… a to už nedobrzdíš. Normálně jsem to do něj napálila. Na místě zemřel, byl to strašný zážitek. Nám se díky bohu nic moc nestalo, byli jsme v šoku a jen trochu odření od čelního skla, které se na nás vysypalo…

Místní šerif nám pak vyprávěl šílené historky. Děje se to tam prý poměrně často, prý jsme nad sebou měli strážné anděly. Buď tě ten náraz okamžitě zabije, nebo se prý často stává, že to zvíře spadne skrz okno do auta a je hned několik tragických scénářů, co se děje potom... Od té doby jsme řídili jen za bílého dne. Tohle bych nikomu nepřála,“ prozradila nepříjemnou situaci moderátorka Luxury Prague Life.

 Zorce a Mírovi láska stále vzkvétá, jejich vztah prověřil zapeklitý test

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.