ŽALOBA za svatební fotky! Prohlédněte si šokující snímky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ŽALOBA za svatební fotky! Prohlédněte si šokující snímky

Snímky jasně ukazují, o co měl fotograf největší zájem.
Snímky jasně ukazují, o co měl fotograf největší zájem. (Foto: ara)

Paul Unwin a jeho nasávající svatební přípravy určitě nijak nepodcenili. Všechno měli naplánované do posledních detailů. Aby měli hezkou památku na nejkrásnější okamžiky v životě, zaplatili si i profesionálního fotografa. Tohle ale nečekali…

Fotograf Dave Kilcourse totiž jeho práci moc nezvládl. Novomanželé byli z jeho práce tak nešťastní, že na něj dokonce podali žalobu. Jakoby na ně totiž při focení zapomněl. Muž v průběhu svatebního dne vyfotil přes 1600 snímků, ale nevěsta je pouze na sedmdesáti, ženich na jedenácti a jejich rodiče na snímcích nejsou vůbec. Dave je dokonce osočil, že snímky upravili.

Jenže to není to nejhorší. Více jak 500 snímků je rozmazaných a na těch ostrých jsou hlavně družičky. Tedy hlavně určité jejich partie. Prohlédněte si naší fotogalerii a uvidíte, jak také může vypadat práce profesionálního fotografa, který si tak přišel na krásných 15 tisíc korun.



Přečtěte si
arnostarno...@...
25. 2. 2018 • 12:46

Nic vezlém ale nepochopil jsem o co jde to že e fotil obě dámi vedle sebe ,nebo pozadí k teré ani jako pozadí nevypadá,prsa tak otom bychom se mohli bavyt dlouho,nechápu o co jde v ždyt to má dobře nafocené až výborně--1111111111 spíše si myslým že ti to lidé chtěj vyždímat člověka až na kost, nebo ho zbavit práce ale to co nafotil je mého názoru sevší slušné neurážející slušností znám jiné hovad kteří udělaj karijeru díky fotkám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.