Dáda pátrá, radí, informuje: Felix má tajnou milenku v Bratislavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dáda pátrá, radí, informuje: Felix má tajnou milenku v Bratislavě!

No hlásit se to musí, že!
No hlásit se to musí, že! (Foto ara)

Výtvarnice Lucie Gelemová prý není jedinou ženou, se kterou se saxofonista Dády Patrasové (61) intimně stýká. Felix Slováček (74) to má mít údajně rozehrané ještě na východ od našich hranic!

Podle herečky se její manžel s jinými ženami krom Lucie Gelemové na veřejnosti dosud nikdy oficiálně neprezentoval. „Samozřejmě že ne. On si dokonce některé ponechal až dodnes, jak mi prozradili jeho přátelé. Dozvěděla jsem se například asi před dvěma třemi lety o nějaké Denise v Bratislavě, s níž prý chodí dodnes," práskla na Felixe Slováčka jeho stále ještě manželka Dáda Patrasová v deníku Blesk.

Patrasová rozvod zvažuje! Felix sešel, jde o jeho zdraví!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ellen
19. 2. 2018 • 09:00

Divím se že se Dáda,na toho blbce nevykasle ! Starý dědek,již mu ujel vlak....tak vymýšlí ptákoviny ! Jen se divím co na něm vidí mladé ženy ! Hrůza a děs ,vypadá jak vykuleny půlec !!!

paralenka
15. 2. 2018 • 21:32

Kde by se na to zmohl? Vždyť on už dávno není chlap, spíš má speciální náhradní program, dědek, potřebuje silné ruce žen! Co nechápu, proč se na to Patraska nevykašle, co ji bere? Že si děda hraje na mladíka z povolání? Spíš trapas, který by měl zůstat v utajení!

mirkazam
15. 2. 2018 • 13:22

No když se tak dívám na tu Dádu,tak se tomu Felixovi vůbec nedivím....A vypadá to,že je teď živí bulvár,protože to jsou pořád dokola stejný kecy...a tam na nás čučí buď on s milenkou,nebo oteklá Dáda...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.