Slíbil dobrý skutek! Dívku (†8) pak znásilnil a umučil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slíbil dobrý skutek! Dívku (†8) pak znásilnil a umučil!

Matka souhlasila s tím, že jí Donald pomůže.
Matka souhlasila s tím, že jí Donald pomůže. (Foto: ara)

Když Donald Smith nabídl Rayne Perrywinkleové pomoc, neodmítla. Měla málo peněz a její tři dcery potřebovaly oblečení. Muž se nabídl, že je vezme na nákup do floridského Walmartu. Zoufalá matka souhlasila. Bylo to nejhorší rozhodnutí v jejím životě. Její dceru Cherish to stálo život.

Nákupy trvaly dlouho a holky začaly být hladové. Ve 22 hodin se Donald nabídl, že skočí do MacDonadu. Malá Cherish šla s ním. To bylo naposledy, co ji matka a sestry viděly živou. Po dvaceti minutách si žena uvědomila, že restaurace už má zavřeno. Až po 40 minutách od dívčina zmizení jí jeden ze zaměstnanců půjčil mobil a ona ohlásila policii únos. Uvědomila si, že muž chtěl její hočičce koupit tak vysoké boty, že by je nemohla nosit ani ona sama. Zoufalá matka věděla, že je zle.

Dívčin únos zachytila kamera. „Nikdo si ničeho nevšiml. Vypadali totiž jako děda s vnučkou,“ píše DailyMail. Holčička zažila před smrtí naprostý horor, byla totiž brutálně umučena. Vrah ji škrtil takovou silou, že krvácela z očí.

K hroznému činu došlo už v roce 2013, ale soud zatím nevynesl rozsudek. Muž je obviněn z vraždy prvního stupně, únosu a znásilnění. Pokud bude odsouzen, hrozí mu až trest smrti.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.