Bendová si urážky nenechala líbit: Koho nazvala »prasečím ksichtem«?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bendová si urážky nenechala líbit: Koho nazvala »prasečím ksichtem«?!

Alice Bendová si urážky nenechla líbit.
Alice Bendová si urážky nenechla líbit. (Foto: Alexandr Malachovský)

Herečka a moderátorka Alice Bendová se na sociální síti pochlubila snímkem s Petrou Janů, kterou zpovídala v pořadu Paparazzi. Ani ve snu ji zřejmě nenapadlo, co se odehraje potom. Rozhodně to nebylo nic příjemného.

Pod zveřejněným snímkem Alece BendovéPetrou Janů se totiž rozjela drsná diskuse plná urážek. Od internetových kritiků to nepěkně schytala nejen televize, ale i obě dámy. „Jen Vás všechny chci požádat, abyste si své negativní, hrubé a sprosté komentáře mezi Vámi, prosím, řešili někde jinde a ne na mém profilu. Děkuji mockrát,“ zkusila to Alice Bendová nejprve po dobrém a zároveň některé hanlivé komentáře smazala. Její snaha se ale minula účinkem.

„Můžete být tak laskav a už mi sem nic nepsat? Je to tak těžké pochopit? Pověste se na nějakého chudáka jako vy a vypisujte si komentáře s ním a normální a slušné lidi nechte na pokoji, pane s prasečím ksichtem!“ napsala výhrožně jednomu z diskutujících poté, co neuposlechl její první výzvu.

Dotyčnému se to ale ani za mák nelíbilo. „České polobritě napíšete, že je jediná česká herečka, co si zaslouží Oskara a takhle sprostě vyvádí,“ neodpustil si poslední jedovatý plivanec. Tím ovšem urážky neskončily. „Jdi do p**ele! Urážíš slušný lidi! Obě vypadáte jako mumie,“ stálo v dalším z komentářů.

 Alice Bendová: V zápalu vzteku jsem muži zlomila pěstí nos!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 1. 2018 • 20:22

yokky ten šéf je patrně "lolitkář"

mirka46
24. 1. 2018 • 19:30

To má být ten ksicht na tom obrázku ?

yokky
24. 1. 2018 • 14:19

muj sef kdysi rikal ze zenska po tricitce kdyz si oblece plavky,tak je to trestny cin

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.