Bendová na mrtvici: Kvůli dětem má peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bendová na mrtvici: Kvůli dětem má peklo!

Alice Bendová má s dětmi o zábavu postaráno.
Alice Bendová má s dětmi o zábavu postaráno. (Foto: Aha! - Roman Souček, Twinpower, koláž Ahaonline.cz)

Není to tak dávno, co Alice Bendová (40), podle některých svůdná to žena, řešila nemalé trable s otcem svých dětí během ošklivého zabijačkového incidentu. Tehdy tatínek Vašíka (5) a Aličky (2) Václav Benda (37) surově pěstmi napadl kamarádku herečky na veřejnosti, což se nakonec ututlalo a Bendová ani kamarádka násilníka na policii neudala. Děti, které má se svým "hokejkou" ve střídavé péči jí ovšem dávají zabrat a herečka má nervy nadranc.

Sympatická Alice Bendová je na děti sama a při jejím vytížení se občas musí hodně ovládat, aby všechno zvládla. Sama přiznala, že v poslední době nemá času tolik, jako dříve, a proto musí mít s dětičkami svatou trpělivost, je to totiž občas peklo. "Děti jsou strašně živé, jakmile jsme někde, kde nejsou hračky, je to průšvih," prozradila vnadná Alice a ještě podotkla: "Vašík je klidnější, ale Alička je čert."

Přečtěte si
paralenka
28. 1. 2014 • 08:20

Nějak se to nepovedlo, co? Tahle nic moc herečka, která spíš hraje svými silikony než uměním, prostě šlápla do emailu! A hošíka lituji, mamina by raději měla řešit odstávající uši než své nervy, jinak to nebude mít kluk mezi dětmi lehké!

tenerife
27. 1. 2014 • 19:09

Přesně tak, dnes hodně matek uplatňuje tvz.americkou výchovu,děti mohou vše, žádná výchovná ruční lekce a matka je na nervy, že jí pak dítě kálí na hlavu.

filuska77
27. 1. 2014 • 19:07

nejdřív se nechají děti dělat co chtějí a nakonec když to překáží a lidi si toho všmají, tak jsou živé jak si je vychova a, takové je má.. a ten chlapeček za to nemůže, že vypadá jak vypadá

babcahanca
27. 1. 2014 • 17:09

Přesně tak, rydlo.Dětičky, které jsou zvyklé, že vše dostanou.

rydlo
27. 1. 2014 • 15:47

Bendová má do "svůdnosti" hodně daleko, silikonové vycpávky určitě nejsou zárukou svůdnosti. Více je považována za nehezkou a to je ještě mírný výraz. Její děti nejsou "živé" ale rozmazlené a rozjívené, myslí si že si mohou dovolit vše. Dětičky by spíše potřebovaly někdy výchovně na zadek, aby se nepředváděly. Ale o to, jaké děti jsou, se zasloužila hlavně jejich maminka a teď si stěžuje?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.