Enrique Iglesias a Anna Kurnikova: Předvedli tajená dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Enrique Iglesias a Anna Kurnikova: Předvedli tajená dvojčata!

Kromě tenisu si Anna vždycky dokázala poradit i na modelingovém mole.
Kromě tenisu si Anna vždycky dokázala poradit i na modelingovém mole. (Foto GettImages, Instagram)

Krása na druhou, vlastně na třetí. Tenisová »fešanda« Anna Kurnikovová (36) pustila do světa první fotografie svých malých dvojčat. Jejich otcem je zpěvák Enrique Iglesias (42).

Slavný pár se podělil s fanoušky (jen na Instagramu je dohromady sleduje 12 milionů lidí) o svou velkou radost. Každý z partnerů se na svůj profil vyfotil s jedním z miminek a přidal výstižný popisek: „Moje slunce.“ Ani jeden z rodičů ale neurčil, jestli je na fotce s klukem Nicholasem nebo dcerkou Lucy.

Bývalá tenistka Kurnikovová dlouho a hlavně úspěšně své těhotenství skrývala před světem. Populární partneři se dočkali 16. prosince. Pečlivě chráněné tajemství prozradila (možná nechtěně) zpěvákova matka Isabel Preysler, když španělským novinářům v prosinci řekla: „Enrique je v těchto okamžicích nesmírně šťastný.“

Během loňského roku se spekulovalo, zda se krásná Anna za muže svého života neprovdala. Novináři ji vyfotili s velkým zásnubním prstenem. Pár je spolu už šestnáct let. Dohromady se dali při natáčení videoklipu Enriqueho písně Escape.

Enrique Iglesias přiletěl do Prahy: Na koncert tady se moc těším, řekl Blesku

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.