Milovník žen Julio Iglesias: Pusinkoval Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milovník žen Julio Iglesias: Pusinkoval Karla Gotta!

Julio Iglesias políbil Karla Gotta na tvář.
Julio Iglesias políbil Karla Gotta na tvář. (pro Aha! – František Jirásek (karelgott.com))

Legendární španělský zpěvák Julio Iglesias (68) vystoupil o víkendu v Praze. V rámci svého pobytu se setkal se svým dlouholetým přítelem, zpěvákem Karlem Gottem (73), s nímž si také v O2 areně zazpíval duet. A samou radostí ze setkání ho neustále pusinkoval…

Velký milovník žen Iglesias dal Gottovi pusu nejprve v zákulisí O2 areny, pak mu dal dvě na přivítanou přímo na pódiu a jednu na rozloučenou. Oba zpěváci se znají už od 70. let, kdy měli v Hamburku společného producenta.

„Vážím si Karla jako špičkového profesionála a výjimečného umělce. Má úžasný hlas a zaslouží si veliké uznání a úctu i za to, že se tolik let drží na vrcholu,“ vysekl Iglesias Gottovi sedícímu v první řadě poklonu a pozval ho v polovině koncertu na pódium. Společně si zazpívali slavný duet To All The Girls I´ve Loved. Iglesias se pak odebral do zákulisí a poskytl Karlovi prostor ještě ke dvěma písním.

Zatímco při hitu Když jsem já byl tenkrát kluk doprovázel Gotta jen jeho klavírista Pavel Větrovec, na druhou slavnou píseň Lady Karneval to rozjela cela Iglesiasova kapela.

V závěru koncertu přišel Gott se svojí manželkou Ivanou (36) a dalšími Iglesiasovými fanoušky přímo pod pódium a bouřlivě legendárnímu Španělovi tleskali.

Zpěvák Karel Gott, mnohonásobný slavík, pěvecká legenda - veškeré novinky o Karlu Gottovi si přečtěte na www.ahaonline.cz/karel-gott.



Přečtěte si
annahradecek
25. 6. 2012 • 19:56

Tak to nevím, ale 36 roků není žádné mládí......

mandat
25. 6. 2012 • 02:24

Mistr vypada jak mumie.

qwertina
24. 6. 2012 • 20:25

se dedouskum libi Ivana jelikoz je mlada jim by se libila jakakoliv mlada zena starci slini po mladi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.