Kurnikovová & Iglesias: Barák snů za půl miliardy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kurnikovová & Iglesias: Barák snů za půl miliardy

Nová vznikající usedlost Kurnikovové a Iglesiase vypadá vskutku velkolepě. Tenisová kráska má důvod k úsměvu.
Nová vznikající usedlost Kurnikovové a Iglesiase vypadá vskutku velkolepě. Tenisová kráska má důvod k úsměvu. (Foto Profi media.cz, Reuters, ara)

Plácli se přes kapsu. A pořádně! Vysloužilá ruská tenisová diva Anna Kurnikovová (30) si se svým přítelem, zpěvákem Enrique Iglesiasem (36), budují nové hnízdečko lásky. Na Miami Beach jim stavějí barák snů za téměř půl miliardy korun!

Rozlehlá usedlost u vody s kouzelným výhledem na oceán bude k nastěhování už příští rok, zatím chodí obě zamilované hrdličky na stavbu dohlížet.

„Už se moc těšíme,“ nechala se slyšet Anna. Předloni si hvězdný páreček koupil za 90 milionů korun dvě přilehlé parcely – na jedné roste velkolepý barák, oprotiněmuž jsou domy v sousedství hotoví trpaslíci, na druhém vznikne rozlehlá zahrada.

Cena? 400 milionů korun! Plánují snad velkou rodinu a potřebují více místa? Dosavadní dům na Sunset Islands se sedmi ložnicemi a osmi koupelnami už nejspíš nestačil, proto jej nabízejí v realitce za 170 mil. Kč...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.