Zpověď kámošky pašeračky Terezy: O drogách a focení v Pákistánu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď kámošky pašeračky Terezy: O drogách a focení v Pákistánu

Simona H. Pákistán, kde zadrželi Terezu H., také navštívila.
Simona H. Pákistán, kde zadrželi Terezu H., také navštívila. (archiv Blesku)

Simona H. měla Terezu H. vyzvednout z letiště po jejím návratu z Pákistánu. Jenže na to nedošlo, Tereza byla zadržena na letišti s heroinem v kufru a nebylo ho právě málo. Teď Simona promluvila o tom, jak takové cesty do Pákistánu vypadaly.

Ohledně Tereziných cest do Pákistánu existuje mnoho otázek, není třeba úplně jisté, kolikrát se tam Tereza vydala. Kamarádce tvrdila, že zemi navštěvuje kvůli focení, ale mnoho informací si zřejmě nechávala pro sebe. Pástán navštívila jednou i Simona H. a také kvůli focení. „Já se vrátila naprosto v pořádku a jsem zaražená z toho, co se stalo,“ uvedla Simona v rozhovoru pro deník Blesk.

Kamarádka zadržené zároveň tvrdí, že nikdy nedostala nabídku, aby něco pašovala přes hranice. Podle ní je možné, že Tereze drogy někdo podstrčil. Už samotné focení totiž bylo poměrně výnosné. „Já dostala dvě stě tisíc korun,“ prozradila Simona s tím, že se nefotili nahé, vzhledem k tomu, že jde o arabskou zemi.

Zadržená Češka zmínila jakéhosi Tárika, ale Simona se s ním prý osobně nezná. „Já bych ho označila jako šéfa. Vždycky říkala, že »můj šéf nám domluví focení v Pákistánu« a tak,“ vysvětlila s tím, že o něm ví jen to, že žije v Londýně a je starší. Netuší ale, zda by muž dokázal zadržené Tereze nějak ublížit. „Na to nedokážu odpovědět, jestli je schopný něčeho takového. Pokud to byl on, kdo jí to podstrčil, tak to možná schopný je,“ dodala s tím, že jiná osoba, která by Tereze mohla drogy podstrčit, jí nenapadá.

Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
xcarodejka
7. 2. 2018 • 12:14

Pákistáncům stačí, že je blond, aby byla za krasavici,,,,.... u nás spíše tuctovka. Její kamarádce nelze vše věřit, jelikož má strach. Vrána k vráné.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.