Rodinná tragédie: Syn (9) má 2 druhy leukémie, jeho máma (49) 2 nádory v prsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rodinná tragédie: Syn (9) má 2 druhy leukémie, jeho máma (49) 2 nádory v prsu!

Matka má rakovinu, její syn dva typy lekémie.
Matka má rakovinu, její syn dva typy lekémie. (Foto: ara)

Když si Abraham Moreno Edwards delší zimu stěžoval na to, že je mu chladno, vyrazila s ním jeho matka k Amanda k lékaři. Testy odhalily, že chlapec trpí leukemií, jenže tím špatné zprávy pro jejich rodinu ani zdaleka neskončily.

Malému Abrahamovi totiž chemoterapie nezabírala tak, jak si lékaři představovali. Provedli tedy další testy, které ukázaly, že chlapec má dva různé typy této zákeřné nemoci. Ani to však nebyl konec jejich utrpení. Za dalších šest týdnů si Amanda nahmatala v prsu bulku.

Lékaři v jejím prsu objevili dva zhoubné nádory, s léčbou tak musela začít i ona. Amanda má kromě Abrahama ještě jednoho syna (11), ale přiznává, že nemoc ji s mladším synem sblížila o něco více. „Vtipkujeme o tom, jak jsme plešatí, a kdo z nás vypadá líp. Snažíme se smát a udržovat si dobrou náladu,“ prozradila statečná žena britskému DailyMailu.

Jenže jejich situace příliš k smíchu není. Vzhledem k tomu, že je Amanda samoživitelka a kvůli nemoci musela přestat pracovat, je odkázána i na pomoc druhých.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.